Keystone logo
Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Admitere

Procedura de aplicare

Procesul de aplicare constă în două etape:

Pasul 1: Accesați formularul nostru de înscriere online.

După ce ați completat formularul de cerere, veți fi direcționat către o pagină de plată. Aveți posibilitatea de a finaliza plata pentru a vă asigura locul în curs sau puteți decide să plătiți mai târziu. Dacă doriți să aplicați pentru mai multe cursuri, trebuie să completați formularul o singură dată.

Odată ce primim cererea dvs. și, prin urmare, plata dvs., echipa școlii de vară vă va examina cererea și vă va informa în termen de 5 zile lucrătoare dacă admiterea dvs. este acceptată sau respinsă. În cazul în care admiterea dvs. este refuzată, veți primi o rambursare integrală.

În formularul de cerere online vi se va cere să furnizați următoarele trei documente (nu mai mare de 1 MB per document):

 • Scrisoare de motivație . Asigurați-vă că descrieți motivația dvs. pentru cursurile specifice pentru care aplicați: De ce acest subiect? Cum va contribui cursul la viitoarea ta carieră (academică)? (250-500 de cuvinte)
  Dacă aplicați pentru mai multe cursuri, răspundeți la întrebările pentru ambele cursuri în aceeași scrisoare de motivare.
 • Curriculum Vitae/Cv
 • Foaia matricolă a înregistrărilor (un ecran tipărit cu cele mai recente note este suficient și trebuie să includă numele dvs. și numele universității dvs.)

Documentele vor fi partajate profesorilor înainte de începerea cursului.

Pasul 2: În primăvară vei putea aplica pentru cazare și programe sociale. Acest formular de înregistrare va fi distribuit tuturor participanților la curs până cel târziu pe 15 aprilie. Vom împărți camerele și programul social pe principiul primul venit, primul servit (cu cât aplicați și plătiți mai devreme pentru curs, cu atât mai devreme vă puteți selecta cazarea și programul social)

 • Termen limită pentru primirea timpurie : 15 martie 2022 (23:59 CET)
 • Termen limită de aplicare : 1 mai 2022 (23:59 CET)

Confirmare curs

La mijlocul lunii mai veți fi informat dacă se confirmă desfășurarea cursului. În cazul în care cursul dvs. este anulat, veți putea să vă mutați la un alt curs (în funcție de disponibilitate) sau să solicitați o rambursare.

Cerințe de intrare

Cursurile sunt predate la nivel de licență, licență avansată sau master și sunt potrivite atât pentru studenți, cât și pentru personalul doctorat și profesioniști. Unele cursuri sunt oferite atât la nivel de licență, cât și de master. În timp ce trimiteți cererea, puteți selecta nivelul.

Sunt stabilite următoarele cerințe de intrare:

 • Licență: cel puțin înscris în anul I de studii de licență
 • Licență avansată: cel puțin înscris în anul 2 de studii de licență
 • Master: cel puțin înscris în ultimul an de studii de licență - profesioniștii trebuie să aibă o diplomă de licență

Cursurile individuale pot avea propriile cerințe de intrare, vă rugăm să verificați pagina cursului din prezentarea generală a cursului.

Cerințe de limba engleză

Nu este necesar să ne furnizați o dovadă a limbii engleze. Ne așteptăm ca engleza dvs. să fie suficientă pentru a înțelege cursurile și literatura de curs. Aceasta înseamnă că ar trebui să aveți cel puțin un nivel B2 de limba engleză, așa cum este dezvoltat în cadrul Cadrului european comun de referință pentru limbi (CEFR). Acesta este comparabil cu un test de internet TOEFL cu un scor de 92 sau cu un scor IELTS de 6,5.

Burse și finanțare

Bursă de excelență academică

Cererile pentru Bursa de Excelență Academică sunt deschise până la 1 aprilie (23:59 CET).

Puteți aplica prin Formularul de cerere de bursă.

Pentru cererea dumneavoastră de bursă vă solicităm următoarele:

1. Curriculum Vitae/CV (CV) care menționează pregătirea dumneavoastră;

2 . O transcriere recentă a înregistrărilor (un ecran de imprimare este suficient) arată că aveți o medie de cel puțin 85%. De exemplu, dacă cea mai mare notă posibilă este 10, trebuie să aveți o medie de cel puțin 8,5. Vom lua în considerare diferențele de clasificare a culturilor. O copie a diplomei dvs. (Licență, Master, Ph.D.) este, de asemenea, suficientă dacă aveți aceasta.

3. Scrisoare de referință profesională, inclusiv:

 • Experiența sa de lucru cu dvs. (fie într-un cadru academic, profesional sau de voluntariat)
 • Motivația lui/ei pentru a vă recomanda pentru bursă
 • Informații complete de contact

La completarea formularului de bursă vom pune următoarele întrebări:

 1. De ce sunteți interesat să vă înscrieți la VU Amsterdam Summer School?
 2. Care este motivația ta pentru a alege acest curs?
 3. Cum vei folosi informațiile pe care le înveți pentru a avea un impact pozitiv în viitor atât pentru tine, cât și pentru comunitatea ta?
 4. De ce meriți această bursă?

Bursa de excelență academică acoperă școlarizarea pentru un curs și cazare într-una dintre opțiunile noastre de cazare (dacă este necesar) + o activitate socială. Vă rugăm să rețineți că nu este posibil să selectați mai mult de un curs pentru bursă. Dacă sunteți interesat de un curs suplimentar într-o sesiune diferită, vă rugăm să aplicați la acest curs prin intermediul formularului nostru obișnuit de înregistrare.

Procedura de aplicare

 • Vă rugăm să completați formularul de cerere de bursă.
 • Vă rugăm să rețineți că este posibil să selectați un singur curs.

Bursa de fotograf

Îți place să surprinzi momente, oameni și împrejurimile cu smartphone-ul/aparatul foto? Ai abilități bune de editare și o pasiune pentru rețelele sociale? Deveniți fotograful nostru pentru școala de vară!

Ce oferim:

 • Reducere de 500 EUR la taxa de școlarizare
 • Toate activitățile sociale sunt gratuite (dar trebuie să faceți fotografii)

Ce așteptăm de la tine:

 • Fotografii cu timpul petrecut la VU Amsterdam Summer School (fotografii ale colegilor studenți, Amsterdam, excursii și program social)
 • Crearea de conținut/preluare a poveștii pe contul de Instagram VU Amsterdam
 • Participarea la programul social (gratuit)
 • Participarea la întâlnirea de lansare a fotografilor

Procedura de aplicare

Vă rugăm să ne trimiteți un scurt videoclip în care vă prezentați (aprox. 30 de secunde -1 minut) și câteva exemple din lucrarea dvs. foto. Este important să-ți folosești propriul smartphone sau cameră. Termenul limită de depunere a cererilor este 15 mai 2021.

Mărturii studențești

Locații

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

Întrebări