Keystone logo
VFX-Workshop

VFX-Workshop

VFX-Workshop

Introducere

VFX-Workshop este poziționat pentru a deveni un nou punct de referință în educația imaginii 3D. Își va găsi rapid locul în panorama formării, completându-l și oferind specialități profesionale căutate.

Pe baza recomandărilor studiourilor de referință, un curs de formare de 3 ani este oferit studenților. Exercițiile practice ghidează învățarea, iar proiectele dezvoltă experiență.

Instruirea este accesibilă imediat după Bac. Nu este nevoie să urmezi o clasă pregătitoare; programul de instruire este complet! Este conceput pentru a oferi toate elementele fundamentale și a aprofunda cunoștințele an de an.

Calitatea predării se bazează pe profesorii noștri, experți în profesiile VFX (Visual Effect's Artist), a căror pasiune este de a transmite cunoștințele lor și de a-i îndruma pe elevi să pregătească noua generație de tehnicieni.

Avantajul unei școli la scară umană este supravegherea și monitorizarea. De la primii pași în stabilire, totul este făcut pentru a vă sprijini în pregătirea dvs. și pentru a vă pregăti pentru viitoarea dvs. profesie.

Locații

  • Île-de-France

    Rue de la Croix Nivert,233, 75015, Île-de-France

    Întrebări