Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Introducere

Despre VERITAS

 • Mai mult de 6000 de studenți satisfăcuți
 • Peste 60 de elevi au predat electives de a alege de la
 • Selectați din 15 domenii de studiu
 • Până la 60% Salvarea de la nivelul mediu de școlarizare

De ce VERITAS

În ultimii 25 de ani, mii de studenți din întreaga lume s-au bucurat de unicitatea minunată a experienței VERITAS străinătate. O combinație perfectă între mediul academic și experiența culturală stabilită într-una din cele mai biodiverse țări din lume, Costa Rica.

 • 5 ani experiență
 • Impersiune culturală unică
 • Durabilitate

Cele mai bune cursuri Costa Rica în străinătate

Costa Rica este o țară plină de specii exuberante de plante și animale. Trăim înconjurat de munți, râuri și plaje. Este cu siguranță o destinație cu adevărat paradisiacală.

Această țară este o opțiune excelentă pentru acei studenți interesați să studieze în străinătate. Nu numai pentru calitatea educațională, ci și pentru experiența uimitoare.

Am făcut o listă cu cele mai bune cursuri pentru a studia în străinătate.

 1. Dacă iubiți atât de mult marea ca și noi, cu siguranță "biologia marină tropicală", vă va încânta simțurile. Acest curs introduce conceptele de oceanografie, geologie marină, ecologie marină și biologie. Veți învăța despre gestionarea și conservarea ecosistemelor.
 2. Pentru cei care se află în influența culturii asupra comportamentului uman, există un curs uimitor care vă va atrage atenția. "Psihologie culturală", introduce studenții în domeniul psihologiei. Ne vom concentra pe subiecte precum factorii culturali în concepția de sine, rolurile de gen, motivația, cunoașterea, emoțiile, relațiile și valorile sociale.
 3. Art Fundamentals este unul dintre cursurile noastre preferate. Acesta subliniază diversitatea formei și a conținutului din opera de artă. Vă asigurăm că experiența va fi pozitivă și memorabilă.
 4. Ar trebui să fim cu siguranță îngrijorați de mediul nostru. VERITAS oferă un curs în care studenții vor examina ecosistemele, modelele și dinamica populației, utilizarea și utilizarea abuzivă a resurselor, a populației și a calității mediului. Acest curs oferă o prezentare a problemelor majore de mediu și a problemelor cu care se confruntă societatea modernă.
 5. Pentru acei studenți care doresc să-și îmbunătățească limba spaniolă, există o mulțime de cursuri disponibile. De exemplu; Spaniola de baza pentru profesiile din domeniul sanatatii. Acest curs este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății, fără experiență spaniolă anterioară, cu instrumentele necesare interacțiunii și intervievării pacienților vorbitori de limbă spaniolă.

De asemenea, avem cursuri spaniole care pun accentul pe programele de afaceri internaționale

"Migrația, socializarea și schimbarea globală" este un curs care introduce studenții în teoriile și practicile migrației umane internaționale ca fenomen care, deși prezent în întreaga istorie, are un accent deosebit în lumea de astăzi.

Dacă sunteți interesat de oricare dintre aceste cursuri, vă vom plăcea să vă oferim mai multe informații și să vă spunem despre toate beneficiile studierii la VERITAS .Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Locații

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Întrebări