Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

Introducere

BINE ATI VENIT in lumea noastra de calatorie si bucurie

Noi, la Vantage Travel, oferim distracții în toată lumea și servicii de călătorie.

De asemenea, suntem mândri de faptul că suntem un DMC specializat și experimentat în SUA și Egipt. Ne concentrăm asupra nevoilor și dorințelor dvs. de călătorie. Suntem aici pentru a vă susține planificarea și luarea deciziilor corecte pentru a vă satisface nevoile de călătorie, pentru a se potrivi cu bugetul dvs. și a crea amintiri dulci incredibile, de lungă durată.

Dorim să vă anunțăm că veți fi apreciat ca un vizitator și dacă veți deveni un client, atunci vă așteptați la cele mai bune de la noi. Susținem standarde înalte în cadrul companiei noastre, astfel încât să nu trebuiască să treci printr-o zi proastă în timpul vacanței / călătoriei de afaceri. Indiferent de motivul în care vă aflați în călătorie, vă vom oferi cele mai bune servicii disponibile pe piață.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

Despre noi

De asemenea, ne-am specializat în călătorii de afaceri pentru a se potrivi profesioniștilor care trebuie să respecte termenele limită. Echipa noastră vă poate ajuta să faceți următoarele: rezervați zboruri, rezervați hoteluri, transferați aeroporturi, obțineți limuzine, creați itinerarii și localizați zone pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Începând cu anul 2009, oferim servicii de călătorie fără egal în locații frumoase. Ne concentrăm pe maximizarea experienței clienților noștri în timp ce călătoresc prin unele dintre cele mai incredibile țări din lume.

Fie ca vor fi magnificele piramide din Egipt, bazarurile antice ale Turciei, Calat Alhambra din Spania, natura uimitoare a Noii Zeelande, frumusetea Frantei, cultura Angliei sau chiar plajele mediteraneene superbe din Grecia si multe alte destinatii, te vom duce Acolo.

Vantage Travel International și partenerii săi garantează că veți fi mulțumiți de experiența de călătorie pe care trebuie să o oferim. Nu mai așteptați și probleme neașteptate, este timpul să călătoriți cu ușurință și confort.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

Biografie

Partenerul meu și cu mine suntem pasionați de călătoria în lume, ceea ce credem că ne face fericiți și ne bucurăm de viață. Ne place să ne angajăm și să inspirăm oamenii de pretutindeni și credem cu adevărat că călătoriile pot schimba viața oamenilor și pot promova pacea. Călătoriile pun în valoare capacitatea noastră de comunicare, ridică experiențele și acceptă reciproc. S-ar putea să credem că alții sunt diferiți până când călătorim și descoperim că toți suntem doar oameni.

Raed are o experiență îndelungată în industria călătoriilor începând cu anul 1987, în calitate de lector și director de turism, educator de călătorii și operator de turism, apoi a devenit directorul general al Vantage Travel Din 2009, în timp ce Maggie a început ca avocat internațional, dorința de a da fiului său sansa de a fi un copil global și de a descoperi lumea din jurul lui a împins-o să renunțe la viața legală formală și să se alăture acestei industrii iubitoare de distracție care îi ține pe ea și pe ceilalți fericiți.

Viziunea noastră pentru Vantage Travels International a fost întotdeauna să îi dăm oamenilor călătoria vieții; asemănătoare cu ceea ce ne-am experimentat și sperăm că serviciile noastre vă vor face să vă îndrăgostiți și de lumea întreagă.

Suntem ambele parte și susținute de o echipă de 20 de profesioniști cu experiență în Vantage Travel International . Suntem incantati sa incepem un dialog, sa invatam despre dumneavoastra, sa lucram la planificarea viitoarei calatorii de vacanta sau de afaceri si sa vedem un zambet de satisfactie pe fata ta ...

Raed și Maggie

111551_pexels-photo-219014.jpeg
 • Destinații de top: Destinațiile noastre de top care operează în Egipt, Grecia, Dubai, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Noua Zeelandă, Oman, Bahrain, Spania și Turcia. De asemenea, oferim croaziere fluviale europene, precum și croaziere fluviale egiptene.
 • Specialități: Suntem specializați în produse personalizate, împreună cu servicii foarte personalizate, în călătorii de afaceri sau de agrement.
 • Excursii recente: Am fost în întreaga lume și călătoriile noastre recente au fost în Noua Zeelandă, Australia, Marea Britanie și Germania.

Locații

 • New York

  477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland

   Auckland, Noua Zeelandă

   Întrebări