Keystone logo
© Vancouver Film School (VFS)
Vancouver Film School

Vancouver Film School

Vancouver Film School

Caracteristici Campus

De la cele 8 campusuri de ultimă generație, cu 150.000 sq. ft. până la unul dintre cele mai mari studiouri de captură de performanță din America de Nord, facilitățile VFS oferă studenților acces de neegalat la instrumentele de care au nevoie pentru a-și executa viziunile creative.

  Admitere

  Calificări și cerințe

  Pentru a vă califica pentru un loc la Vancouver Flim School, va trebui să îndepliniți anumite criterii, precum și cerințe specifice pentru programul dvs. Contactați mai întâi consilierii noștri, înainte de a îndeplini toate cerințele, astfel încât aceștia să vă poată ajuta pe parcursul procesului și să vă asigure locul când ați îndeplinit criteriile.

  Cerințe universale:

  Trebuie să fi absolvit liceul SAU să ai cel puțin 19 ani

  Solicitanții vor trebui să trimită foile matricole de la toate instituțiile secundare sau postliceale la care au participat în ultimii cinci ani (inclusiv diploma de liceu, dacă este cazul), precum și un act de identitate emis de guvern care arată data nașterii.

  Puteți furniza numele și detaliile de contact a două referințe

  De preferință, acestea ar trebui să fie de la cineva care poate comenta cu cunoștință pasiunea și abilitățile tale în domeniul pentru care aplicați. Vă rugăm să rețineți că membrii familiei nu sunt eligibili ca referințe.

  Ai un plan financiar

  Toate programele VFS sunt cu normă întreagă, așa că veți avea nevoie de un plan financiar pentru a vă acoperi cheltuielile de școlarizare și de trai în timp ce sunteți înscris în program. (Nu vă faceți griji. Consilierul dumneavoastră vă poate ghida în acest sens).

  Trebuie să aveți acoperire medicală

  Pentru canadieni - verificați cu provincia dvs. de origine pentru acoperirea în BC.

  Pentru non-canadieni - va trebui să achiziționați o asigurare de sănătate până când sunteți acoperit de Planul de servicii medicale. Consultați pagina Studenți internaționali pentru mai multe informații.

  După trei luni de locuit în BC, toți studenții sunt eligibili pentru acoperirea Planului de servicii medicale.

  Cerințe pentru rezidenții non-canadieni:

  Dacă nu sunteți rezident al Canadei, este posibil să aveți nevoie de următoarele documente.

  Permis de studii

  Toate programele Vancouver Flim School necesită studenților internaționali să obțină un permis de studiu. Consultați pagina Studenți internaționali pentru mai multe informații.

  Dovada că îndepliniți cerințele de limba engleză

  Pentru a reuși în orice program VFS, va trebui să înțelegeți termenii tehnici și să fiți capabil să participați la prezentări și discuții aprofundate în limba engleză. În funcție de programul dvs. de studiu, trebuie să îndepliniți cerințele de limba engleză de nivel 1 sau de nivel 2. Consultați pagina Studenți internaționali pentru mai multe informații.

  Burse și finanțare

  Burse VFS

  VFS este încântat să anunțe o serie de noi burse atât pentru solicitanții interni, cât și internaționali, în următoarele programe.

  Burse pentru femei în design de jocuri

  Au fost relansate bursele VFS, mentorat și oportunități de experiență de muncă pentru femei în designul jocurilor

  Din punct de vedere istoric, o industrie dominată de bărbați, în ciuda faptului că 44% dintre jucători sunt femei, dezvoltatorii de jocuri recunosc nevoia de schimbare. Echitatea pentru femei în spațiul de lucru al jocurilor ar trebui să fie o prioritate și cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru este sprijinirea mai multor femei pentru a-și asigura o carieră în industria jocurilor. Prin urmare, Vancouver Film School a colaborat cu The Coalition, Blackbird Interactive, East Side Games, Timbre Games, Relic Entertainment și A Thinking Ape pentru a crea un fond de burse de peste 150.000 USD exclusiv pentru femei și persoane non-binare care doresc să intre în industria jocurilor. .

  Burse, mentorat și oportunități de angajare vor fi oferite pentru datele de începere a programului Game Design din mai 2023 până în ianuarie 2024.

  Bursă internațională de talent

  Arată-ne talentul tău pentru a câștiga o bursă pentru a studia în Vancouver, Canada

  Vancouver Film School (VFS) oferă, pentru prima dată, burse de până la 3 milioane de dolari, astfel încât creativii din întreaga lume să aibă șansa de a aplica, de a se instrui și de a-și începe cariera în Vancouver. Creativii din regiuni selectate au ocazia să ne arate cele mai bune proiecte pentru a câștiga o bursă și pentru a studia la cea mai importantă instituție post-secundară de arte de divertisment din Canada. VFS este mândru să fie clasată pe locul 1 pe primul loc al școlii de animație la nivel mondial, pe locul 1 pe școala de design de jocuri din Canada și ca o școală de film lider la nivel mondial.

  Bursa Internațională de Talent va fi oferită talentelor din fiecare dintre aceste patru regiuni:

  • India
  • China continentală
  • Europa/Australasia/Comunitatea Statelor Independente (CSI)
  • Asia-Pacific/Asia de Sud-Est

  CE ESTE DISPONIBIL

  O (1) bursă pentru școlarizare completă (100%) și două (2) burse pe jumătate de școlarizare (50%), per regiune, pentru fiecare program:

  • Animație 3D și efecte vizuale (12 luni)
  • Animație clasică (12 luni)
  • Productie de film (12 luni)
  • Programare pentru jocuri, web și mobil (12 luni)
  • Design joc (12 luni)
  • Design digital (12 luni)
  • Design de sunet pentru media vizuală (12 luni)
  • Proiectare și dezvoltare VR/AR (8 luni)
  • Design de machiaj pentru film și televiziune (12 luni)
  • Scriere pentru film, televiziune și jocuri (12 luni)

  Termenul limită pentru această cerere de bursă este 31 iulie 2023.

  Câștigătorii vor fi anunțați pe 18 august 2023.

  Bursa popoarelor indigene

  Promovarea diversității și incluziunii în industriile creative media artelor

  Artiștii, interpreții și povestitorii indigeni sunt un fir de bază în țesutul narațiunii canadiane, continuând să devină mai puternice ca voci cheie în peisajul creativ multidimensional al țării noastre. La VFS, suntem mândri de numeroșii absolvenți indigeni de la programele noastre de arte creative care lucrează în spectrul de industrii media, găsind audiențe pentru munca lor acasă și la nivel internațional. În sprijinul creșterii continue a artiștilor indigeni, Vancouver Film School oferă burse de până la 162.000 USD studenților indigeni care doresc să se înscrie la anumite programe de producție VFS.

  Aplicații deschise: 21 iunie 2023

  Termenul limită de aplicare: 21 iulie 2023

  Anunț câștigător: 7 august 2023

  Statistica absolvenților

  Locații

  • Vancouver

   West Hastings Street,198, V6B 1H2, Vancouver

  Întrebări