Keystone logo
US Aviation Academy

US Aviation Academy

US Aviation Academy

Introducere

Aici, la US Aviation Academy , ne mândrim că suntem una dintre opțiunile de vârf pentru educația și instruirea în domeniul aviației printre piloții aspiranți și entuziaștii de zbor. Școala noastră de aviație a echipat cu succes zeci de studenți de zbor cu o multitudine de cunoștințe de aviație care le-a ajutat să obțină nivelul de expertiză necesar pentru a-și câștiga licențele, certificările și ratingurile pilotului specificate. Facem acest lucru de la an la an, lucrăm alături de studenții noștri și le oferim doar cel mai înalt nivel de instruire, educație și formare posibilă.

Academia noastră de Aviație

US Aviation Academy sa angajat să exceleze de când ne-am deschis ușile în 2002. Suntem o administrație federală a aviației care a aprobat CFR Partea 141 academie de zbor care a fost inclusă printre școlile de zbor cele mai evaluate în națiune. Cu două locații de campus din North Texas, studenții noștri de aviație pot primi formarea de zbor în Denton, Texas, la Denton Municipal Airport (DTO) sau în Sherman, Texas, la Aeroportul Regional North Texas (GYI). Ambele locații oferă studenților posibilitatea de a-și îmbunătăți experiențele de învățare. Școala noastră de zbor chiar are o autoritate de auto-examinare la locația noastră DTO.

Având în vedere că US Aviation Academy are o autoritate specială de autoevaluare asupra școlii noastre de zbor, suntem capabili să avem ultimul cuvânt de spus dacă piloții care aspiră sau nu, sub îndrumarea noastră, primesc licențele, evaluările și certificările corespunzătoare. În timp ce acest lucru este cazul, vom face tot ce ne stă în puterea pentru a ne asigura că elevii obțin, în timp util, licențele, certificările și / sau evaluările dorite.

Carieră

Oferim cursuri de zbor pentru persoanele care doresc să devină piloți certificați în scopuri de carieră și non-carieră. Academia noastră de aviație stimulează pregătirea studenților pentru licențierea sportivă, privată și comercială, precum și evaluarea cu mai multe motoare, evaluarea instrumentului, transportul aerian și certificarea instruirii în domeniul zborului.

Timpul de la școala noastră de zbor include instruirea în clasă, instruirea în zbor în aer și instruirea școlii de la sol. Seasoned, FAA-aprobat profesionisti de aviatie administreze toate aceste servicii, astfel încât elevii să primească o educație deținute la cele mai înalte standarde industriale.

Principalele priorități ale aviației americane sunt de a respecta standardele înalte pe care FAA le cere școlilor de aviație și de a vedea speranțele și visele studenților noștri de a deveni piloți devenind o realitate tangibilă. Dacă sunteți pregătit să începeți cursurile de zbor cu noi, contactați-ne astăzi!

Locații

  • Denton

    Spartan Drive,4850, 76207, Denton

Întrebări