Keystone logo
© By University of Tübingen, International & European Studies
University of Tübingen

University of Tübingen

University of Tübingen

Introducere

University of Tübingen - inovatoare, interdisciplinară, internațională din 1477.

Acestea au fost principiile directoare ale University of Tübingen în cercetare și predare încă de când a fost fondată. Cu această lungă tradiție, University of Tübingen este una dintre cele mai respectate universități din Germania. Recent, strategia sa instituțională a fost din nou selectată cu succes pentru finanțare în cadrul Inițiativei de excelență sponsorizată de guvernele federale și de stat germane, făcând din Tübingen una dintre cele unsprezece universități din Germania distinse cu acest titlu de excelență. Tübingen și-a dovedit, de asemenea, statutul de universitate de cercetare lider în multe competiții naționale și internaționale – în clasamentele cheie Tübingen este inclusă printre cele mai bune universități pentru științe umaniste și științe sociale, precum și pentru știință și medicină.

Cu spectrul său larg de subiecte, University of Tübingen oferă o mulțime de oportunități de colaborare interdisciplinară. Și o astfel de cooperare se extinde dincolo de universitate și în întreaga lume. University of Tübingen are proiecte de cercetare comune la toate nivelurile cu alte instituții de învățământ superior, cu institute de cercetare și cu industrie.

Excelența Universității în cercetare oferă studenților condiții optime de studiu, online sau personal, combinate cu oportunitatea de a sublinia interesele individuale pe parcurs. Mediul de studiu atractiv este întărit de multe servicii suplimentare, cum ar fi Centrul de limbi străine, prelegeri interdisciplinare în Studium Generale și Biblioteca universitară de ultimă generație.

Motto-ul Universității vorbește de la sine:
tentativ – Îndrăznesc!

Locații

  • Tübingen

    Geschwister-Scholl-Platz, 72074, Tübingen

Întrebări