Keystone logo
The University of Waikato

The University of Waikato

The University of Waikato

Introducere

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studiu la The University of Waikato , Noua Zeelandă. The University of Waikato este o universitate modernă, inovatoare, cu o ambiție uriașă.

Oferim opțiuni flexibile de studiu, cu accent pe demonstrarea experienței din industrie prin stagii, stagii de lucru și proiecte de studii de caz.

Universitatea noastră găzduiește 12 500 de studenți, inclusiv peste 2.500 de studenți internaționali din mai mult de 86 de țări. Suntem una dintre cele mai importante universități de cercetare din Noua Zeelandă, formată din opt facultăți și școli care oferă o gamă largă de subiecte.

Campusul nostru principal are sediul în orașul Hamilton din Insula Nordului din Noua Zeelandă. În campus, veți găsi o atmosferă relaxată și prietenoasă, precum și o serie de servicii și facilități, inclusiv centrul nostru de ultimă generație pentru studenți, facilități sportive fantastice și o serie de cafenele și restaurante.

În Tauranga ne extindem ofertele de educație și am construit un campus de ultimă generație în districtul de afaceri central al Tauranga. Clasele au început la începutul anului 2019. Tauranga oferă un stil de viață coastă relaxat în apropierea unora dintre cele mai frumoase plaje din Noua Zeelandă. Regiunea are o economie înfloritoare, cu cel mai mare port de export din Noua Zeelandă și industrie de horticultură și fructe de kiwi.

Mulți studenți internaționali aleg să studieze la Universitatea pentru unul sau două semestre de studii în străinătate și să transfere creditele academice pe care le-au câștigat la Waikato spre diploma de la universitatea lor de origine.

La The University of Waikato , studenții obțin o educație de calitate, care este recunoscută la nivel mondial și, în același timp, se bucură de o experiență universitară unică și deplină într-o țară renumită pentru gândirea inovatoare și un mediu natural uimitor.

35033_Hamilton_city.jpg

Îmbrățișând identitatea lui Māori

The University of Waikato se remarcă față de alte universități, deoarece își îmbrățișează identitatea și moștenirea puternică maori ca caracteristici cheie ale distinctivității sale. Universitatea este situată în patria oamenilor Waikato și Kīngitanga (regele Maori) și ajunge la numeroasele iwi (triburi) din Insula Nordului. În campus, există evenimente legate de kaupapa Maori, desfășurate de-a lungul anului universitar pentru studenții maori și non-maori. Toți studenții internaționali sunt primiți în campus la un pōwhiri (bun venit) la Te Kohinga Mārama marae (locul de întâlnire) și vor simți influența culturii maor din momentul în care pășesc în campus.

35031_computer_labs.jpg

Educație de calitate

Instituția noastră se află cu mândrie pe scena mondială în domeniul educației, cercetării și experienței studenților. Elevii pot avea încredere că o calificare a Universității din Waikato îi va înființa pentru locul în care merge lumea.

 • Locul 266 - QS World University Rankings 2020, o îmbunătățire de 135 de locuri în șase ani
 • 72 în lume pentru calitatea și impactul cercetării - QS World University Ramkings 2020
 • Opt domenii care au fost clasate în primele 300 din lume (QS World University Rankings by Subject 2020).

60234_2.png

De ce Waikato este diferit

 • Dimensiunile noastre de clasă mai mică oferă studenților oportunități de învățare unu-la-unu de la lectorii noștri câștigători.
 • Elevii au posibilitatea de a participa la cursuri practice și stagii în toate programele.
 • Am proiectat în mod special programe de masterat care pot fi finalizate în doar 12 luni de studiu cu normă întreagă.
 • Elevii pot studia în campusul din Hamilton sau Tauranga și majoritatea programelor noastre sunt disponibile pentru a începe fie în martie fie în luna iulie a fiecărui an. Există, de asemenea, șase săptămâni cursuri condensate în noiembrie și ianuarie, care pot ajuta elevii să meargă mai departe în studiile lor.

Pentru mai multe informații, vizitați waikato.ac.nz sau trimiteți un e-mail la adresa [email protected].

35032_b117_hamilton-nightlife.jpg
 • Înființată: 1964
 • Locație: Hamilton
 • Numărul studenților: 12.500

Locații

 • Hamilton

  University of Waikato Te Whare Wananga o Waikato Gate 1 Knighton Road Private Bag 3105, 3240, Hamilton

 • Tauranga

  Physical 101-121 Durham Street Tauranga 3110 Postal (via Hamilton): Private Bag 3105 Hamilton 3240 New Zealand, 3110, Tauranga

Întrebări