Keystone logo
University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

University Senior College Adelaide

Introducere

University College Senior a fost infiintata in anul 2002 ca o școală seculară, co-educativ independent secundar pentru anul 11 și 12 studenți care doresc o academice și de susținere Pathway la studii universitare și dincolo. În 2020, Universitatea Senior College a introdus anul 10.

La Universitatea Senior College ne-am angajat să pregătim studenții pentru a acoperi decalajul dintre studiile secundare și terțiare. USC este în prezent una dintre cele mai semnificative școli alimentare din sectorul universitar din Australia de Sud, în special Universitatea din Adelaide.

În timp ce echipa noastră de profesori cu experiență și specialiști lucrează cu studenții pentru a crea un parteneriat de predare și învățare, elevii sunt încurajați să își asume responsabilitatea pentru propria lor învățare. Ziua școlară la Universitatea Senior College este concepută pentru a satisface studenții care aleg dintr-o gamă cuprinzătoare de subiecte care au legături clare cu intrarea în universitate. În acest mediu dinamic, pentru adulți, studenții sunt capabili să identifice și să urmeze programe de studiu autentice care oferă Pathways către opțiuni de carieră satisfăcătoare.

Parteneriatul nostru unic cu Universitatea din Adelaide creează o Pathway învățare care poate fi inspirațională. Accesul facil la personalul academic și facilitățile de specialitate oferă o experiență de învățare îmbogățită și inovatoare. Ne propunem să promovăm un mediu de cooperare care să favorizeze dezvoltarea cunoștințelor, abilităților, atitudinilor, încrederii în sine și un sentiment de auto-valoare care le permite elevilor să-și maximizeze potențialul personal. Studenții noștri provin din medii foarte diverse, cu peste 80 de școli care asigură aporturile noastre locale.

Locații

  • Adelaide

    Kintore Avenue, 5005, Adelaide

    Întrebări