Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

Introducere

University of Southampton Malaysia deschis în EduCity (Johor) în octombrie 2012. Universitatea are o reputație globală de excelență academică și este membru fondator al grupului Russell al universităților din Marea Britanie cu intensitate în cercetare.

Universitatea din Southampton se numără printre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume. QS World University Rankings 2021 a plasat Universitatea din Southampton pe locul 90 printre universitățile globale, făcând University of Southampton Malaysia cea mai bună universitate din Marea Britanie din Malaezia.

Programele oferite la Southampton Malaysia sunt foarte bine clasate la nivel global și în Marea Britanie. Suntem pe locul 1 în Marea Britanie pentru programul de inginerie electrică și electronică (Guardian University Guide, 2021), numărul 4 pentru inginerie mecanică (The Times and Sunday Times Good University Guide, 2020), numărul 7 pentru aeronautică și astronautică (The Complete University Ghid, 2021) și numărul 11 pentru Informatică (The Complete University Guide, 2021). Programul nostru de afaceri, management și marketing este, de asemenea, pe locul 10 în Marea Britanie, în conformitate cu Ghidul Universității Guardian 2020.

Studenții noștri pot beneficia de cele mai bune din ambele lumi, studiind în Malaezia și în Marea Britanie. Programele de inginerie ale universității sunt programe divizate în campus: studenții ingineri studiază 2 ani în Malaezia și 2 ani în Marea Britanie. De asemenea, studenții din celelalte programe pot aplica pentru a-și finaliza diplomele în Marea Britanie ori de câte ori doresc (sunt disponibile modele de livrare 1 + 2 și 2 + 1).

Studierea la University of Southampton Malaysia ajută la economisirea a până la 75% din cost, comparativ cu finalizarea completă a programelor în Marea Britanie. Programele de inginerie divizate în campus sunt cu 40% mai accesibile. Studenții noștri de inginerie plătesc pentru studiile de primul și al doilea an în Malaysia Ringgit (MYR) și beneficiază de o reducere de 20% atunci când trec în Marea Britanie pentru a-și finaliza anii 3 și 4. Elevii care studiază programe de afaceri în campusul din Malaezia vor economisi până la 60 % din costul diplomei noastre din Marea Britanie, dacă aleg să finalizeze complet programele în campusul Malaeziei.

Studenții noștri lucrează alături de academicieni de top din lume, cu acces la facilități de ultimă oră și colaborări globale. Studenților care studiază în campusul Malaeziei li se oferă același conținut și calitate de predare ca și studenții din Marea Britanie. Multe resurse și facilități disponibile în campusul din Marea Britanie sunt, de asemenea, evaluate de studenții din campusul nostru din Malaezia, cum ar fi biblioteca digitală și seminarii web de carieră. Noul campus Malaezia * include laboratoare și facilități de ultimă generație, cum ar fi Dry Research Lab, Design Studio, Computer Science Lab, Thermofluid Lab, Aero Lab și Green Energy Lab. În campusul din Marea Britanie, am investit 8 milioane de lire sterline în laboratoarele noastre de predare și proiectare de licență. 98% dintre absolvenții din Southampton erau angajați sau studiază în continuare în termen de șase luni de la finalizarea diplomei (Rezultat absolvent, 2017/18). Absolvenții noștri recenți au început să lucreze cu companii de top din lume precum Dyson, Huawei Malaysia și JP Morgan.

În septembrie 2021, Universitatea din Southampton Malaezia va întâmpina studenții în noul nostru campus *, parte a orașului EcoBotanic din Johor. Noul campus cu mai multe etaje este construit pentru a găzdui până la 2.000 de studenți și oferă laboratoare de ultimă generație, spații de învățare și recreere pentru o experiență educațională excepțională. Studenții noștri se pot bucura de un film, cumpărături și multe altele la o gamă largă de facilități de divertisment într-o serie de centre comerciale aflate în imediata apropiere a orașului EcoBotanic. Campusul nostru este la doar 40 de minute de mers cu mașina de Singapore. Studenții universității se bucură, de asemenea, să călătorească la Kuala Lumpur sau în alte părți din Malaezia pentru excursii scurte de weekend cu sisteme de transport convenabile.

* sub rezerva aprobării Ministerului Învățământului Superior

Locații

  • Johor Bahru

    No. 3, Persiaran Canselor 1, Kota Ilmu EduCity, 79200 Iskandar Puteri, Johor,, , Johor Bahru

  • Southampton

    Southampton, Regatul Unit

    Întrebări