Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Redlands

University of Redlands

University of Redlands

Introducere

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Adevărata experiență Redlands începe cu tine.

Există nenumărate motive pentru a alege University of Redlands , dar doar unul contează de fapt: al tău.

University of Redlands este o universitate privată de arte și științe liberale private situată în Imperiul Intern al Californiei de Sud, aproape de Los Angeles. 2.450 de studenți din 45 de țări studiază în 40 de programe de licență, multe dintre ele fiind recunoscute la nivel național și internațional. University of Redlands este pe locul 16 în rândul universităților din vestul Statelor Unite prin US News și World Report. Studenții se bucură de un campus rezidențial (70% dintre studenți trăiesc în campus) cu peste 120 de organizații studențești și o rată de participare la studii în străinătate de 60%. Clasele mici și un cadru frumos, aproape de plajele din Pacific, din parcurile de distracții ale județului Orange și în termen de o oră de la cinci aeroporturi majore sunt alte atribute ale experienței Redlands. 100% dintre studenții internaționali admiși primesc o bursă de merit (până la 31.000 USD USD pe an), precum și burse limitate bazate pe necesități sunt disponibile.

La Redlands, veți trăi și veți învăța într-o adevărată comunitate de profesori și studenți dedicați. Amestecăm o educație atemporală în arte și științe cu învățarea experiențială practică pentru a produce cea mai eficientă educație pentru lumea de azi și viitorul. De aceea, elevii noștri sunt acceptați la școlile superioare de absolvire și lansează cariere satisfăcătoare la absolvire. Profesorii noștri distincți au experiențe interdisciplinare, realizări academice, experiență de cercetare și expertiză din lumea reală în mai multe programe. Dar, cel mai mult, le pasă de predarea și consilierea studenților.

Istorie și tradiții

În 1926, studenții și studenții universitari s-au raliat pentru a salva unul dintre cele mai iubite simboluri ale mândriei noastre - R construite de studenți înalți pe o colină a munților San Bernardino din apropiere.

R-ul a privit cu mândrie peste valea noastră și universitatea noastră de mai jos până când Serviciul Forestier din SUA a amenințat-o să o elimine din cauza interdicției de publicitate.

Am îndemnat oficialii să reconsidere. Am spus noi că a fost un semn de loialitate, mândrie și istorie. Motivele noastre, am susținut, „sunt printre cele mai înalte care pot împodobi inima umană”.

R-ul a fost salvat.

Chiar și la început, universitatea a fost un loc care a apreciat istoria și asta nu s-a schimbat niciodată în cei 100 de ani în plus.

De la moștenirea noastră în serviciul comunității până la veneratul cântec Och Tamale, sărbătorim o gamă largă de tradiții cu respect de timp, cu un angajament care se dezvoltă mai profund cu fiecare generație.

Ne-am dezvoltat din punct de vedere al istoriei noastre comune.

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139166_RedlandsStudents

© University of Redlands

Declarația de misiune

University of Redlands este o universitate privată, independentă de arte liberale, angajată să ofere o educație personalizată, care eliberează studenții de a face alegeri luminate.

Redlands subliniază rigurozitatea academică, diversitatea curriculară și predarea inovatoare. Redlands încurajează o comunitate de savanți și încurajează o noțiune pluralistă de valori, provocând presupuneri și stereotipuri atât în clase cât și în activități. O educație din Redlands depășește instruirea pentru a cuprinde o înțelegere reflectantă a lumii noastre; se trece de la informație la intuiție, de la cunoaștere la semnificație.

Primind studenți curioși din punct de vedere intelectual din medii religioase, etnice, naționale și socioeconomice diverse, Universitatea încearcă să dezvolte cetățenia responsabilă ca parte a unei educații complete. Redlands încurajează o atmosferă comunitară cu o oportunitate excepțională pentru conducerea și interacțiunea studenților. Pentru adulții care lucrează, Universitatea oferă programe academice inovatoare la locații și ore convenabile.

Redlands amestecă arte liberale și programe profesionale, studiu aplicat și teoretic, majore tradiționale și contracte auto-proiectate pentru absolvire. Clasele mici permit fiecărui student să participe la discuțiile la clasă, să lucreze strâns cu profesorii și să primească o atenție individuală extinsă. Redlands rămâne sensibil la tendințele contemporane din societate și îi provoacă pe studenți să se angajeze într-o viață de învățare.

Locații

  • Redlands

    University of Redlands 1200 East Colton Ave P.O. Box 3080 Redlands, CA 92373 United States, P.O. Box 3080, Redlands

    Întrebări