Keystone logo
© Eva Dang
University of Northampton International College

University of Northampton International College

University of Northampton International College

Introducere

UNIC oferă o mână de ajutor studenților internaționali, ale căror note actuale nu îndeplinesc cerințele de intrare în universitate sau au o calificare care nu este recunoscută în cadrul universității.

Ajutăm prin furnizarea unui trăsnet academic la Universitatea din Northampton, oferind programe Fundației, Primului An și Pre-Masters pe o gamă largă de subiecte.

Cursurile noastre de fundație duc la o diplomă de licență la finalizare și sunt pentru 2 semestre, în timp ce pre-masteratele sunt doar pentru un semestru și duc la un curs de masterat.

În plus, dacă cererea dvs. are succes, vi se eliberează un singur CAS combinat, cu o viză care vă acoperă pe durata studiului UNIC și UON.

Despre UNIC

Ce

UNIC este Colegiul Asociat al Universității din Northampton, oferind Pathways educaționale pentru o gamă largă de grade de la Universitatea din Northampton. UNIC îți va oferi o experiență educativă interesantă, valoroasă și dinamică într-un mediu care te încurajează să obții excelență în studiile tale.

UNIC face parte din grupul global Navitas, un furnizor de educație recunoscut la nivel internațional, cu cunoștințe și resurse ale personalului din peste 120 de colegii și campusuri din întreaga lume. Aici, la UNIC, avem mare grijă să vă asigurăm că experiența dvs. la Universitatea din Northampton este de cel mai înalt standard pentru a vă pregăti pentru viitoarea carieră într-o economie globală. Alegând o Pathway UNIC vei fi gata să obții succesul academic și să te bucuri de o experiență de învățare de neuitat.

Unde

UNIC este situat pe campusul Universității din Northampton's Avenue, aproape de centrul orașului Northampton și chiar în inima Angliei, la doar o oră cu trenul din centrul Londrei și Birmingham.

UNIC are facilități excelente, inclusiv un hub pentru studenți, suita tehnologiei de învățare și săli de clasă, toate mobilate special pentru predare și învățare.

Experiența studenților

UNIC are o echipă dedicată Serviciilor Studenților cu sediul în Colegiu. Pe lângă faptul că se ocupă de orice întrebări sau întrebări pe care le puteți avea, acestea organizează și evenimente sociale obișnuite, cum ar fi nopți de film, turnee de fotbal și concursuri. Ca student UNIC, de asemenea, aveți acces complet la toate evenimentele și facilitățile Universității din Northampton. Uniunea Studenților din Universitatea Northampton este una dintre cele trei uniuni din țară care au toate cluburile, sporturile și societățile GRATUIT să se înscrie pentru toți studenții.

Când pot începe

UNIC are trei aporturi pe an - ianuarie, mai sau septembrie.

Care

Universitatea din Northampton are 15.000 de studenți, cu 1.000 de studenți internaționali din mai mult de 100 de țări. Numai UNIC a înscris studenți din peste 30 de țări diferite în ultimul an.

De ce

  1. Locație - La doar o oră din centrul Londrei cu trenul și aproape de orașele Oxford, Cambridge și Birmingham, Northampton este locul perfect pentru a trăi, studia și explora.
  2. Excelență - Universitatea din Northampton a primit „Gold” în cadrul Cadrului de predare și excelență al Guvernului (TEF).
  3. Flexibilitate - oferte UNIC Pathways la mai mult de 90 de programe diferite grade la Universitatea din Northampton, ceea ce înseamnă că puteți alege Pathway care este cel mai bine pentru tine.

Locații

  • Northampton

    Saint Georges Avenue, NN2 6JD, Northampton

Întrebări