Keystone logo
University Of Nizwa

University Of Nizwa

University Of Nizwa

Introducere

University Of Nizwa (UoN) a fost înființată în Sultanatul Oman în 2004 ca o facultate guvernată de o universitate privată non-profit. Este situat la 140 km de capitala națională Muscat, în regiunea interioară Al-Dakhiliya, lângă vechea capitală istorică Nizwa. Universitatea încearcă să ofere un mediu de învățare progresiv și sigur, care să respecte tradițiile și valorile Sultanatului.

Încă de la începuturile sale, filozofia îndrumătoare a UoN a fost aceea de a oferi studenților o educație de înaltă calitate, care îi pregătește să contribuie în mod semnificativ la creșterea economică, artistică și estetică a țării. Absolvenții, indiferent de specialitățile lor, sunt de așteptat să fie capabili pe tot parcursul vieții, cu abilități în calcul, comunicare, gândire critică și rezolvare de probleme. Absolvenții vor avea o apreciere a culturii lor, a valorilor pe care se întemeiază și a valorilor comune ale umanității în general.

În scurtul timp de la clasa inaugurală de 1200 de studenți, a început cursurile pe 16 octombrie 2004, Universitatea s-a extins enorm, atât în ceea ce privește dimensiunea fizică, cât și numărul și diversitatea programelor oferite studenților. În acest moment, Universitatea oferă peste 30 de studii superioare de licență și 6 programe de masterat pentru un corp de studenți de aproape 6500. Construcția este în curs de desfășurare în apropierea unui nou campus de artă pentru a sprijini creșterea continuă a universității și a ofertelor sale academice.

Locații

  • Birkat Al Mouz

    Birkat Al Mouz, Oman

    Întrebări