Keystone logo
University of Exeter International Summer School

University of Exeter International Summer School

University of Exeter International Summer School

Introducere

parade

Înregistrați-vă interesul la Școala noastră internațională de vară 2021

Vara Internațională este un program de vară la nivel de licență care oferă studenților șansa de a studia la Universitatea din Exeter pentru 3 sau 6 săptămâni și câștigă până la 15 credite ECTS sau 6-8 credite SUA pentru gradul lor. Programul oferă o varietate de opțiuni de subiect luate de la colegiile noastre în următoarele domenii de domeniu:

 • Afaceri
 • Psihologie
 • Sănătate și Medicină
 • Mediul și schimbările climatice
 • Relatii Internationale
 • Drepturile omului
 • Lege
 • Literatură
 • Istorie
 • Politică
 • Istoria artei și cultura vizuală

bridge

Programele sunt predate pe frumoasele noastre campusuri din Exeter și predate de facultate împreună cu profesioniști externi specializați în subiecte și excursii în teren.

Incluse în prețul Școlii Internaționale de Vară sunt cazare în campus și un program social variat și interesant, inclusiv excursii de o zi în zone precum frumosul St Ives și fascinantul oraș Bath. Programul social include, de asemenea, activități de seară și alte excursii opționale de o zi și activități în și în afara campusului. Toate transporturile pentru programul social, precum și pentru întâlnirea și întâmpinarea și transferul de la aeroport sunt incluse în program.

Una dintre trăsăturile cheie ale Școlii Internaționale de Vară este șansa de a experimenta Marea Britanie și de a întâlni oameni din întreaga lume. Programul nostru de vară a lăudat un grup de peste 25 de naționalități din întreaga lume în ultimii trei ani și oferă cu adevărat o șansă oamenilor să învețe despre interesele lor din perspectiva altora.

Excursia noastră de orientare spre Londra oferă participanților posibilitatea de a vedea Londra și de a explora cu adevărat orașul cu activități organizate și timp liber și pentru a cunoaște într-adevăr colegii de clasă înainte de a începe programul în campusul nostru.

Programul este potrivit pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani, care vă asigură că îndepliniți condițiile de intrare. Acest lucru este destinat, în special, studenților care studiază în prezent la universitate și care doresc să obțină credite suplimentare sau experiență în cadrul unei universități de renume din Marea Britanie sau interesate de un curs postuniversitar și doresc să afle mai multe despre un anumit subiect. Cursul este, de asemenea, ideal pentru profesioniștii care doresc să își îmbunătățească cunoștințele despre o anumită zonă de subiect, precum și persoanele care doresc să se bucure de experiența de a studia și de a vizita Marea Britanie pentru o perioadă scurtă de timp.

106119_105935_Group4.JPG

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Exeter

  Exeter EX4 4QL, UK, , Exeter

  Întrebări