Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Introducere

Descoperiți-vă viitorul și deschideți-vă mintea către oportunitățile interesante care vă așteaptă la una dintre cele mai dinamice și vibrante universități din Marea Britanie. Campusul autonom University of Dundee este casa ta departe de casă, într-un oraș compact, prietenos și divers, care oferă tot ce vei găsi într-un oraș mare.

Dundee este plin de artă și cultură, motiv pentru care nu este surprinzător că GQ ne-a numit „cel mai tare oraș mic din Marea Britanie”. Dundee este, de asemenea, singurul oraș al designului UNESCO din Marea Britanie, iar reputația noastră ca centru creativ este în creștere. Ai putea fi în centrul ei la universitatea noastră.

Studiați-vă cu noi

Cu peste 500 de cursuri disponibile la University of Dundee suntem încrezători că veți găsi cursul perfect care să se potrivească intereselor, pasiunilor și obiectivelor dvs. de carieră. Studiați în facilități de clasă mondială care vă încurajează să gândiți în afara cutiei și să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jurul vostru.

De la știință și medicină la artă, design, inginerie, afaceri, drept și multe altele. Cursurile noastre vă permit să construiți o diplomă flexibilă unică în jurul aspirațiilor și obiectivelor specifice de carieră.

Caracteristici Campus

Viața studențească în Dundee

Întâlnirea cu prieteni de-a lungul vieții și încercarea de noi experiențe joacă un rol important în viața de student. Creșteți-vă cercul social la University of Dundee cu societăți, cluburi, sporturi și multe evenimente care vă vor îmbunătăți experiența studenților. Viața de noapte vibrantă din Dundee, pub-urile, cluburile, cocktail-urile și restaurantele vor oferi câte ceva pentru toată lumea.

Avem peste 240 de societăți și cluburi care vă satisfac toate interesele și pasiunile. De la dans de sală și salsa, la canotaj, surfing și multe altele!

1 din 7 persoane din Dundee sunt studenți, creând o comunitate studențească plină de viață în inima orașului.

Mutarea într-un oraș sau o țară nou poate fi descurajantă, dar la University of Dundee , vă oferim sprijin și îndrumări pentru a vă ajuta să treceți la viața universitară și să vă atingeți obiectivele educaționale. Serviciile și personalul nostru de asistență sunt la dispoziție pentru a vă ajuta, fie că este vorba de sprijin practic, personal, de sănătate, academic sau financiar. Oferim, de asemenea, consiliere în carieră de la prima zi până la absolvire.

Cazarea noastră pentru studenți de la University of Dundee este alcătuită din aproximativ 250 de apartamente autonome de cinci până la zece studenți. Toate dormitoarele sunt în regim single, dotate cu baie privată cu duș și toaletă.

Fiecare apartament are propria sa bucătărie bine utilată, sufragerie și spațiu de locuit, cu acces la Wi-Fi rapid al Universității.

Asociația Studenților Universității Dundee (DUSA) se află în inima campusului, la fel ca toate sindicatele bune, există mai mult decât doar sprijin oferit, puteți găsi locuri de mâncare și băuturi și un supermarket. În apropiere veți găsi Centrul nostru Sportiv, cu sală de sport și săli de sport și bibliotecă.

Cazarea noastră este de obicei la câțiva pași de campusul nostru principal. Dacă aplicați ca student universitar înainte de termenul limită, vi se garantează că vi se va oferi o cameră (se aplică termeni și condiții).

  Burse și finanțare

  Înțelegem că studiul în Marea Britanie poate fi un angajament financiar mare și vrem să ajutăm. De aceea, oferim o serie de oportunități de burse pentru studenții internaționali care doresc să studieze la University of Dundee , inclusiv Bursa de excelență globală de 5.000 GBP, care este acordată automat celor mai inspirați solicitanți ai noștri. Bursele noastre diferă de la o regiune la alta, vă puteți vedea eligibilitatea pentru acestea și puteți afla mai multe pe site-ul nostru.

  Clasamente

  Ghidul universitar Daily Mail 2024

  University of Dundee s-a clasat pe locul 26 în Marea Britanie în 2024 Daily Mail University Guide.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  The Times & The Sunday Times Good University Guide

  Dundee s-a clasat pe locul 33 în clasamentele The Times și Sunday Times în Good University Guide 2024.

  Raportul de impact antreprenorial 2023 Gateways to Growth

  University of Dundee a fost desemnată cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru dezvoltarea afacerilor spinout de către Octopus Ventures.

  Ghidul universitar complet 2024

  University of Dundee a fost clasată pe locul 4 în Scoția pentru perspectivele de absolvent.

  Premiile Herald pentru învățământ superior 2023

  University of Dundee a fost desemnată cea mai bună universitate din Scoția la The Herald Higher Education Awards.

  QS World University Rankings pe subiect

  University of Dundee a fost recunoscută drept „centru global de excelență pentru științe ale vieții și medicină” în noul clasament QS World University by Subject 2022.

  StudentCrowd

  Ne-am clasat pe locul 1 în 5 cele mai bune universități scoțiene din StudentCrowd 2022

  Clasamentul QS 2022

  University of Dundee a primit un rating de 5 stele de către QS Quacquarelli Symonds, specialistul internațional în învățământul superior.

  Cadrul de excelență în cercetare 2021

  84% din cercetarea noastră a fost evaluată drept „lider la nivel mondial” sau „excelent la nivel internațional” în Cadrul de excelență în cercetare 2021

  QS World University Rankings 2022

  Suntem una dintre primele 200 de universități din lume pentru rata de angajare a absolvenților

  Clasamentul Leiden 2022

  University of Dundee este pe locul 34 în lume pentru cea mai mare proporție de publicații foarte citate în clasamentul CWTS Leiden 2022.

  University of Dundee se află în Top 10 țări pentru a studia în străinătate

  • University of Dundee a fost desemnată cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru dezvoltarea afacerilor spinout de Octopus Ventures
  • University of Dundee a fost clasată pe locul 4 în Scoția pentru perspectivele de absolvent. (2024)
  • University of Dundee a fost desemnată cea mai bună universitate din Scoția la The Herald Higher Education Awards
  • University of Dundee este una dintre primele 250 de universități din lume

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Locații

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Întrebări