Keystone logo
© Eva Dang
University Alliance

University Alliance

University Alliance

Introducere

Alianța pentru formarea doctorală (DTA), coordonată de University Alliance , este un program de doctorat finanțat, desfășurat în 20 de universități ale Alianței și instituții partenere. Bazându-se pe punctele forte ale cercetării și concentrarea pe industrie a universităților noastre, DTA se concentrează pe producerea de cercetători independenți, foarte angajați, cu expertiză și abilități în domenii de cercetare importante din punct de vedere strategic.

Pe lângă sprijinul financiar, cercetătorii DTA beneficiază de un program de formare îmbunătățit și de o rețea de sprijin. Acest lucru le oferă acces nu doar la facilități de clasă mondială, supraveghetori și asistență la instituțiile lor de origine, ci și la o comunitate profesională mai largă, care acoperă toate cele 20 de universități partenere.

DTA este cea mai mare inițiativă națională de formare doctorală din Marea Britanie și beneficiază în prezent de finanțare prin intermediul programului Marie Skłodowska-Curie COFUND Doctoral Fellowship.

Locații

  • London

    University House 109-117 Middlesex Street, E1 7JF, London

    Întrebări