Keystone logo
© Carrianna Field
Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Introducere

Suntem o universitate tânără, recunoscută oficial de Parlamentul Cataloniei în mai 1997. Dorim să jucăm un rol în Europa și în întreaga lume, bazându-ne pe puternicele noastre rădăcini catalane. De la începuturile sale, UVic-UCC a promovat calitatea academică și un context de sprijin pentru formarea centrată pe student. Programele noastre de predare oferă calitate și contact cu studenții, așa cum este necesar pentru Spațiul European al Învățământului Superior. De asemenea, simțim un angajament puternic față de Catalonia - sistemul său universitar și limba și cultura - și dezvoltarea regională, unde contribuim la servicii în afara zonei Barcelona și promovăm un viitor durabil.

UVic-UCC se află sub autoritatea Fundației Universitària Balmes, al cărei Consiliu de Guvernare are o majoritate de reprezentanți ai Consiliului orașului Vic și ai Generalitati Cataloniei. Acest model combinat de management independent și control public garantează o guvernare flexibilă, responsabilă și eficientă.

Vocația noastră pentru serviciul public, așa cum este subliniată în textul parlamentar fondator despre UVic-UCC, se reflectă în sprijinul financiar al Generalitati și în participarea UVic-UCC la schema de înscriere la universitățile publice catalane.

A studia in strainatate

Programe academice

Acest program se adresează studenților internaționali care doresc să petreacă unul sau două semestre în Barcelona sau Vic. UVic-UCC oferă cursuri de spaniolă care pot fi combinate cu alte cursuri opționale în limba engleză în domeniile afacerilor, comunicării și designului.

Cursuri internaționale de vară

Universitatea din Vic – Universitatea Centrală din Catalonia oferă programe academice intensive de vară combinate cu activități culturale și sociale în inima orașului vibrant Barcelona. Aceste cursuri din iunie până la sfârșitul lunii iulie pot fi transferabile pentru credit academic. Durata fiecărui curs variază în funcție de program.

Aceasta este o oportunitate unică de a vă concentra și de a explora în profunzime un anumit subiect și de a experimenta mediul dinamic, multicultural al Barcelonei.

Programe de scurtă ședere

Universitatea din Vic - Universitatea Centrală din Catalonia oferă programe academice de scurtă ședere în domeniile Educației, Arte și Științe Umaniste, Științe sociale, Științe, Științe experimentale, Tehnologie, Inginerie și Științe ale sănătății. Programele sunt exclusiv academice. Durata cursurilor variază în funcție de conținutul și planificarea programului.

Cursuri personalizate

Universitatea din Vic - Universitatea Centrală din Catalonia oferă cursuri personalizate pentru grupuri de studenți și profesori internaționali în domeniile educației, artelor și științelor umaniste, științe sociale, științe, științe experimentale, tehnologie, inginerie și științe ale sănătății. Programele pot fi exclusiv academice sau combinate cu vizite culturale și vizitarea obiectivelor turistice. UVic-UCC poate aranja tot felul de servicii suplimentare, cum ar fi cazare, transport, tururi ghidate și vizite la organizații și întreprinderi de interes. Durata cursului poate fi ajustată în funcție de nevoile dvs.

Date generale

 • Creat la 21 mai 1997
 • Universitate independentă cu supraveghere din sectorul public
 • Guvernat de consiliul Fundației Universitare Balmes
 • Rector: Josep-Eladi Baños

Caracteristici Campus

  Locații

  • Vic

   c/ Dr Junyent, 1, 08500, Vic

   • Barcelona

    Carrer de Pujades,118, 08005, Barcelona

    • Vic

     Carrer de la Sagrada Família, 7, 08500, Vic

     Întrebări