Keystone logo
Universitat de Vic

Universitat de Vic

Universitat de Vic

Introducere

Universitatea din Vic - Universitatea Centrală a Cataloniei a ieșit dintr-o inițiativă regională și a cetățenilor de a continua cu o tradiție universitară care se întoarce în Evul Mediu. Universitatea din Vic - Universitatea Centrală a Cataloniei este o universitate publică aflată în administrare privată. Oferă un serviciu public în domeniile predării, cercetării și transferului de cunoștințe în domeniile sale de expertiză.

Misiunea sa este de a dezvolta cunoștințe și inovație pentru a servi regiunea și are o vocație internațională distinctivă. Se concentrează asupra studenților și a formării lor în întregime și insufle valorile creativității individuale, rigorii profesionale și angajamentului social. UVic-UCC este strâns asociat cu mediul local și progresul cultural, social și economic al Cataluniei.

Model de instruire

Modelul de pregătire de la Universitatea din Vic - Universitatea Centrală a Cataloniei asigură o creștere personală deplină și dezvoltarea profesională a studenților, care sunt susținuți pe parcursul formării lor și beneficiază de predare personalizată. Instruirea este organizată prin muncă în echipă între personalul didactic și toate celelalte domenii ale comunității universitare.

Educație multilingvă

UVic consideră că formarea multilingvă este esențială pentru mobilitatea studenților și a personalului, iar studiul limbilor și culturii reprezintă o modalitate excelentă de a câștiga o conștiință mai largă a lumii de astăzi. Prin urmare, toate diplomele de licență includ un număr de cursuri în limba engleză în scopuri profesionale.

Activitatea de cercetare

Douăzeci și cinci de grupuri de cercetare, dintre care șaisprezece sunt recunoscute de guvernul catalan și unsprezece scaune de cercetare, desfășoară activități de cercetare UVic-UCC cu scopul clar de a genera cunoștințe și de a le transfera societății.

Profilul internațional

UVic-UCC are acorduri de schimb cu universități și instituții din patruzeci de țări din întreaga lume și face un efort pentru a se asigura că studenții internaționali de la UVic-UCC se simt ca acasă, iar dimensiunile reduse ale universității înseamnă mai multe oportunități pentru interacțiunea dintre studenți și personal, promovarea studiului și a dezvoltării personale. UVic-UCC satisface nevoile studenților internaționali prin intermediul unității de relații internaționale și serviciilor pentru studenți.

Campusul internațional UVic-UCC este o organizație umbrelă pentru activitățile UVic-UCC, destinate unui public internațional: furnizarea de programe de mobilitate și schimb, educație continuă și proiecte de cooperare internațională.

De altfel, oferă și programe de studiu în străinătate la Barcelona, programe de vară academice intense combinate cu activități culturale și sociale și cursuri adaptate pentru instituții.

Integrarea socială și profesională

UVic-UCC adoptă o abordare practică de predare, este deschisă și receptivă la nevoile în schimbare ale societății și își asumă un rol activ în asigurarea unei plasări profesionale satisfăcătoare (în limba spaniolă) a absolvenților.

Predarea inovației

UVic-UCC are un Centru de Inovare și Instruire în Educație (CIFE) (în limba spaniolă) pentru a promova învățarea pe tot parcursul vieții a cadrelor didactice universitare, planificarea tutorialului și dezvoltarea inovației pentru îmbunătățirea calității predării.

Angajament social și teritorial

UVic este o universitate locală, dedicată dezvoltării economice și sociale a regiunii învecinate și Catalonia (în spaniolă), prin activitatea sa de predare, cercetare și transfer de cunoștințe, îmbinată cu o vocație distinctivă europeană și internațională.

Codul etic

La UVic-UCC și la Fundația Universității Balmes, comportamentul etic se bazează pe trei valori: angajamentul individual, imparțialitatea și adevărul științific. Codul etic al Universității (în limba spaniolă) cuprinde douăsprezece principii generale menite să sensibilizeze populația cu privire la necesitatea comportamentului etic și a responsabilităților sale ca membri ai comunității UVic-UCC și a Fundației Universității Balmes.

Universitatea din Vic - centrele Universității Centrale din Catalunya

 • Colegiul Doctoral
 • Facultatea de Studii de Afaceri și Comunicare
 • Facultatea de Educație, Traducere și Umanități
 • Facultatea de Științe ale Sănătății și Bunăstare
 • Facultatea de Științe și Tehnologie
 • Facultatea de Științe ale Sănătății din Manresa (centru federat)
 • Facultatea de Medicină (centru federat)
 • Facultatea de Științe Sociale din Manresa (centru federat)
 • BAU. Colegiul de proiectare (centru de afiliere)
 • EADA, Școala de Management și Administrare (centru afiliat)
 • ESERP - Școala de Afaceri și Științe Sociale din Barcelona (centru afiliat)

Locații

 • Barcelona

  Via Augusta, 123, 08006, Barcelona

 • Vic

  Carrer de la Sagrada Família,7, 08500, Vic

  Întrebări