We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© © Universitas Prasetiya Mulya
Universitas Prasetiya Mulya

Universitas Prasetiya Mulya

Universitas Prasetiya Mulya

Introducere

Universitas Prasetiya Mulya

Universitas Prasetiya Mulya este pionierul programului de MBA și o universitate de top în afaceri și antreprenoriat din Indonezia. Instituția a fost înființată în 1982 de membri ai liderilor de afaceri proeminenți ai țării, cu scopul de a servi drept un centru excelent de învățare pentru partenerii săi: antreprenori de afaceri, profesioniști și cercetători.

În 2005, Universitas Prasetiya Mulya a afirmat dedicarea fondatorilor de a educa tinerii antreprenori indonezieni prin începerea programelor de licență. De atunci, numărul studenților anual a crescut, așa că a fost nevoie de mai mult spațiu pentru a satisface numărul tot mai mare de studenți. La sfârșitul anului 2009, Universitas Prasetiya Mulya a construit un al doilea campus cu o suprafață totală de 8 hectare, situat într-o zonă suburbană în curs de dezvoltare din sud-vestul Jakarta; Orașul Edutown-Bumi Serpong Damai (BSD).

Campusul BSD oferă o atmosferă plăcută pentru a studia, deoarece este situat departe de aglomerația din Jakarta și este susținut de facilități superioare ale campusului. Noul campus a fost construit în special pentru a servi mai bine studenții de licență și simbolizează în mod creativ angajamentul ridicat al Universitas Prasetiya Mulya față de standardele înalte de excelență în educația și crearea de antreprenori de succes și profesioniști în afaceri.

La începutul anului 2016, Universitas Prasetiya Mulya s-a transformat într-o universitate a viitorului pentru a răspunde provocărilor diverse ale secolului 21, devenind pionierul unei universități colaborative din Indonezia. Universitas Prasetiya Mulya realizează importanța colaborării în științe prin înființarea noii Școli de Științe Aplicate, Tehnologie, Inginerie și Matematică (Applied STEM); alături de Școala de Afaceri și Economie (SBE) și de Institutul de Învățare Executive (ELI).

Prasetiya mulya, Universitas prasetiya mulya, sekolah bisnis dan ekonomi universitas prasetiya mulya, prasmul, sekolah bisnis terbaik di Jakarta, sekolah mice jakarta, Kuliah jurusan mice, Kuliah event, kampus bisnis dijakarta, kampus bisnis

Viziune și misiune

Viziune

Universitatea are viziuni de a fi o forță motrice în progresul științei și de a fi înființarea și dezvoltarea unei afaceri inovatoare și superioare prin educație. În același timp, Universitas Prasetiya Mulya se angajează să cerceteze și să facă formare în domeniul științelor de afaceri, sociale și STEM aplicate pentru progresul și prosperitatea Indoneziei.

Misiune

Misiunile universității sunt următoarele:

 1. Să desfășoare educație în domeniul afacerilor, sociale și aplicate STEM cu un proces de învățare de înaltă calitate centrat pe elev pentru a dezvolta lideri de afaceri și profesioniști care dețin excelența, demnitatea, etica și respectul pentru pluralitate și contribuie în mare măsură la dezvoltarea Indoneziei.
 2. Să efectueze cercetări de calitate în domeniile științelor de afaceri, sociale și STEM aplicate și inovare pentru a stabili ecosisteme de afaceri sănătoase și a contribui la progresul științei.
 3. Să efectueze servicii comunitare prin utilizarea expertizei în afaceri, sociale și STEM aplicate pentru progresul Indoneziei.
 4. Pentru a inova în domeniul științelor de afaceri, sociale și STEM aplicate pentru inițierea de afaceri prin utilizarea înțelepciunii locale.

Locații

 • Jakarta

  Edutown Kav Edu I No. 1JI. BSD Raya UtamaBSD City, Kab. Tangerang, , Jakarta

  Programe

  Întrebări