Keystone logo
© Universität Augsburg
Universität Augsburg - Summer Program on European and International Economic Law

Universität Augsburg - Summer Program on European and International Economic Law

Universität Augsburg - Summer Program on European and International Economic Law

Introducere

Universitatea din Augsburg este o universitate relativ tânără. A fost fondată în 1970 de către Statul Liber Bavaria ca „Reformuniversität” (universitate reformată). Universitatea a folosit cu succes oportunitățile asociate pentru a se dezvolta dinamic și a-și orienta propriul profil către provocările prezentului și viitorului.

Concentrându-se inițial pe drept, economie, științe sociale și științe umaniste, Universitatea din Augsburg a adăugat și dezvoltat continuu domenii promițătoare ale științelor naturale și tehnice. De la înființarea celei de-a opta facultăți, o facultate de medicină, universitatea oferă un spectru complet de discipline și programe de studiu.

Universitatea de rețea

Această expansiune a fost și este însoțită de perfecționarea profilului universitar în cercetare și predare. Prin zonele interdepartamentale și interfacultăți de concentrare și creare de rețele, Universitatea din Augsburg, cu expertiza sa în cercetare interdisciplinară, poate contribui astăzi în mod convingător la răspunsul la problemele mari și complexe ale prezentului și viitorului - la nivel național și internațional.

Gamă largă de cursuri

Acest lucru beneficiază nu în ultimul rând de cei 20.000 de studenți din aproximativ 40 de programe de licență și de examene de stat și 50 de programe de master. Programele de studii bazate pe cercetare deschid calea către cariere științifice și oferă cele mai bune calificări pentru intrarea în practica profesională pe piața muncii academică.

Campus cu parc

Cercetarea și predarea beneficiază de facilitățile pe care le presupune o universitate de campus. În afară de Facultatea de Medicină, toate facilitățile sunt într-o locație compactă la sud de centrul orașului Augsburg, care include un peisaj spațios de parc, inclusiv un „Uni-See” (iaz universitar), . Distanțele scurte asigură atât schimburi ușoare între cercetători, dar și condiții bune pentru studenți.

Regiune atractivă

Ca oraș de dimensiuni medii, cu un trecut plin de semnificații și un prezent în plină expansiune, și ca metropolă a unei regiuni atractive de la poalele Alpinei, Augsburg însuși oferă tuturor celor care studiază și lucrează aici o calitate deosebit de înaltă a vieții. Pe lângă activitățile culturale și de agrement variate, regiunea oferă absolvenților și oportunități de carieră atractive.

Locații

  • Augsburg

    Universitätsstraße,2, 86159, Augsburg

    Întrebări