Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Introducere

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Departamentul de limbi și culturi străine oferă un program spaniol de înaltă calitate comunității internaționale și străinilor care locuiesc în Columbia. Cursurile se desfășoară în campusul universității într-un mediu de serviciu academic, sigur și excelent.

Elevii, studenții universitari și colegii, tinerii, adulții, profesioniștii și directorii vor găsi cursurile noastre cea mai bună opțiune pentru a îmbunătăți competențele de comunicare în limbă și vor avea ocazia să învețe despre cultura columbiană și cea latino-americană.

Toate cursurile spaniole sunt completate cu o mare varietate de activități culturale și cursuri extracurriculare care îmbogățesc experiența. Participanților li se oferă, de asemenea, flexibilitate în numărul de săptămâni pe care doresc să-l studieze și în data de începere a cursului. Cursurile încep în fiecare săptămână luni.

Învață spaniolă cu noi. Se îndrăgostește de Columbia și de cultura sa.

Despre cursurile noastre

Veți lucra la cele 4 abilități lingvistice: scrierea, vorbirea, citirea și ascultarea (veți practica tot timpul vocabularul și gramatica). Vă vom oferi ghizii de clasă, astfel încât să nu trebuiască să cumpărați niciun material suplimentar; veți avea nevoie de un dicționar.

Cursurile noastre sunt foarte flexibile, puteți alege câte săptămâni să studieți și când să începeți. Cursurile încep în fiecare lună, astfel încât să puteți alege data pentru a începe cursul.

Avem cursuri diferite de care puteți alege:

  • Curs general spaniol (15 ore de cursuri spaniole pe săptămână)
  • Curs intens spaniol (20 de ore de cursuri spaniole pe săptămână)
  • Cursuri generale de voluntariat în spaniolă
  • Unu la unu lecții

Preturi

Costul variază în funcție de numărul de săptămâni pe care le veți studia cu noi și de tipul, desigur, pe care îl veți lua.

Vă puteți înscrie la unele dintre cursurile pe care Universitatea de La Sabana le are pentru studenții săi. Spuneți-ne care sunt subiectele care vă interesează, pentru a vă putea găsi un curs. Acest curs nu va avea note, este doar pentru participare și nu implică un cost suplimentar.

* Acest lucru se aplică numai pentru studenții care rămân cu 2 luni sau mai mult.

O dată pe săptămână planificăm activități culturale opționale, cum ar fi vizitarea muzeelor, parcurilor naturale, centrul orașului Bogota, restaurante, printre altele. * Numai anumite activități sunt incluse în preț.

O dată pe săptămână sunt oferite clase de dans latino-american. Nu există costuri suplimentare pentru această activitate.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Locație

Universitatea se află în Chía, la doar 7 kilometri de Bogotá. Are un frumos campus cu facilități excelente.

La La Sabana, există un mediu academic excelent și multe activități diferite de făcut. În plus, Bogotá este un oraș cosmopolit care oferă vizitatorilor multe opțiuni pentru divertisment, sport, viața de noapte, restaurante și activități.

Cum să te înscrii acum?

1. Completați formularul de înregistrare atașat.

2. Luați testul de plasare (prin Skype sau pe site). Va trebui să programați un interviu pe skype pentru a vă determina nivelul spaniol, ceea ce va dura 15 minute. Spuneți-ne ce zi lucrează cel mai bine pentru dvs.

3. Faceți plata cursului (numărul de săptămâni pe care l-ați ales). În cazul în care ați început deja programul și decideți să creșteți numărul de săptămâni, costul pe săptămână va fi mai ieftin.

Plata se poate face prin:

Transfer bancar: solicitați codurile Universității cu care puteți efectua plata în bancă preferată în țara dvs., această plată este valabilă doar pentru USD

Pentru a plăti în Pesosul columbian puteți:

1. Depunerea în orice bancă Bancolombia în Columbia

2. Numerar sau carte de credit în universitate

Odată ce efectuați plata, vă rugăm să trimiteți o copie la adresa mea de e-mail și vă voi trimite scrisoarea de acceptare și certificatul de la Universitatea pentru viza dumneavoastră dacă este necesar. Vă rugăm, de asemenea, să ne trimiteți o copie a pașaportului dumneavoastră.

4. Aveți un PIP (permis de intrare și Permanență) sau o viză pentru studenți.

Dacă aveți de gând să stați în Columbia pentru mai puțin de 3 luni și sunteți rezident într-o țară care nu are nevoie de viză turistică pentru a vizita Columbia. Vă rugăm să tipăriți scrisoarea de acceptare și să o arătați Oficiului pentru imigrație de pe aeroportul El Dorado din Bogota; veți obține ștampila PIP 5 în pașaport, ceea ce înseamnă "permis de intrare și permis de conducere" și este folosit pentru persoanele care urmează cursuri scurte. Aceste două opțiuni vă permit să studiați în Columbia.

5. Să aveți o poliță de asigurări de sănătate și de accidente cu acoperire internațională și disponibilă pentru perioada în care intenționați să rămâneți în țară și să trimiteți o copie scanată la acest e-mail: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Locații

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Întrebări