Keystone logo
© University of Montana
University of Montana

University of Montana

University of Montana

Introducere

Porniți într-o călătorie transformatoare cu Summer Exploration de la University of Montana , un program live-in de două săptămâni care oferă elevilor de liceu o experiență de schimbare a vieții. Interacționează cu profesori de talie mondială, explorează peisajele și comunitățile uluitoare din jurul Missoula, Montana și creează conexiuni semnificative cu studenți cu gânduri asemănătoare.

Acest program promite să ofere studenților posibilități infinite de a-și descoperi adevăratul potențial și de a crea un viitor mai luminos pentru ei înșiși. Vara este momentul perfect pentru a explora Missoula. Situat la convergența a trei râuri în inima peisajului natural uimitor din vestul Montanei, Missoula oferă un amestec distinctiv de aventură în aer liber, expresie artistică și farmecul unui oraș mic. Cu un centru plin de viață și munți maiestuoși de descoperit, există întotdeauna ceva interesant de experimentat în Missoula.

Despre universitate

La UM, abordăm totul cu creativitate pentru că de asta are nevoie această lume în evoluție. Suntem administratori ai acestui loc, a istoriei sale și a viitorului nostru. Mergem înainte împreună, afectând schimbarea potrivită pentru locul și oamenii noștri. Nu cunoaștem un loc mai bun decât Montana și universitatea sa pentru a avea un impact de durată asupra binelui comun.

În calitate de universitate emblematică din Montana, am stabilit un standard ridicat pentru studiile academice, realizările creative și explorarea științifică care beneficiază studenții noștri, comunitatea noastră și lumea în general.

Universitatea atrage o populație globală diversă în Missoula – casa noastră și al doilea oraș ca mărime al statului, cu aproximativ 80.000 de locuitori – și ajută la cultivarea unei comunități educate, implicate și vibrante. Studenții noștri primesc o educație de clasă mondială într-o gamă largă de subiecte, care includ arte, științe, meserii, studii post-universitare și postdoctorale și formare profesională.

Campusul nostru principal, amplasat în inima peisajului natural uimitor din vestul Montanei, se întinde pe 56 de acri la baza Muntelui Sentinel și de-a lungul râului Clark Fork și include ovalul asemănător unui parc din centrul campusului, peste 60 de clădiri unice din punct de vedere arhitectural și un stadion de fotbal cu 25.200 de locuri. Campusul de Sud de 180 de acri al UM oferă locuințe pentru studenți, un teren de golf, terenuri de fotbal și o pistă în aer liber. Colegiul Missoula ocupă două locații, unul chiar peste râu față de campusul principal și unul pe partea de sud-vest a Missoula.

Despre Missoula

Descrie Missoula. Este unic. In cel mai bun mod.

Întreabă pe oricine a fost vreodată aici. Îți vor spune. acest loc este special. Oamenii fac surfă pe râul care străbate centrul orașului. Există un carusel din lemn de interior care funcționează pe tot parcursul anului. Orașul le reamintește proprietarilor de câini să nu-și lase animalele de companie să urmărească fauna sălbatică. Păstrăvii nativi sunt tratați ca niște moșteniri prețuite. Căprioarele sunt la fel de comune ca veverițele (vezi: câine/faună sălbatică). Piețele fermierilor de vară se întind în centrul orașului. Berăriile abundă. La fel și galeriile de artă. Și apoi sunt munții. Ele stau maiestuoase, adesea acoperite de zăpadă sau flori sălbatice, peste tot în jurul nostru.

Ca student, poți să faci parte din acest loc special. Indiferent dacă vii pentru prima ta vizită, tocmai ai sosit pentru orientare în primul an sau pur și simplu cauți lucruri de făcut între studii, îți recomandăm să păstrezi aceste link-uri pe pagina ta de pornire:

  • Destinația Missoula
  • Evenimente Missoula

Declarații de misiune

University of Montana - Missoula

University of Montana transformă vieți oferind educație de înaltă calitate și accesibilă și generând cercetare de clasă mondială și burse creative într-un loc excepțional. Integrăm artele și științele liberale în studiile de licență, absolvenți și profesionale pentru a forma cetățeni globali care sunt studenți creativi și abili, dedicați să extindă granițele cunoștințelor și să construiască și să susțină diverse comunități.

University of Montana , inclusiv tehnologia Montana, University of Montana - western și colegiul Helena

University of Montana își valorifică punctele forte unice pentru a crea cunoștințe, pentru a oferi un mediu de învățare activ pentru studenți și pentru a oferi programe și servicii care răspund nevoilor din Montana. Universitatea oferă educație și formare în cele patru campusuri ale sale și prin telecomunicații către site-uri din interiorul și din afara Montanei. Cu așteptările publicului în creștere, universitatea le cere studenților, profesorilor și personalului săi să facă și să realizeze chiar mai mult decât au făcut în trecut. Universitatea are un angajament față de educație definită în sensul cel mai larg ca dezvoltare personală și pregătire a cetățenilor, dezvoltarea și formarea forței de muncă, educație și cercetare absolventă, învățare prin servicii și construirea comunității în campusuri și în afara acestora. Universitatea își îmbunătățește programele prin revizuiri continue de calitate pentru îmbunătățire și rămâne pe deplin responsabilă față de cetățeni prin audituri anuale și evaluări ale performanței.

Admitere

Lucruri mari se întâmplă la University of Montana . Abordăm totul cu creativitate, știind că este nevoie de gânduri brute pentru a reinventa cu îndrăzneală lumea care evoluează în jurul nostru. Aplicați la University of Montana și aflați cât de departe puteți merge.

Bine ați venit la admiterea la licență la UM

Indiferent de obiectivul dvs. de carieră, alăturarea comunității University of Montana este primul pas către stăpânirea succesului. Echipa noastră de admitere este aici pentru a vă ghida în călătoria dvs. Indiferent dacă sunteți un student în primul an, vă transferați de la o altă universitate sau vă alăturați nouă ca student internațional, biroul de admitere la facultate al lui um este aici pentru a vă ajuta să începeți o educație care vă va schimba viața.

Explorați programele noastre de licență

La UM, abordăm totul cu creativitate, știind că este nevoie de gânduri brute pentru a reinventa cu îndrăzneală lumea care evoluează în jurul nostru. Grizzlies trăiesc și insuflă creativitate în fiecare domeniu și specialitate. Cu oportunități de învățare prin experiență și de învățare prin serviciu, studenții noștri își echilibrează timpul petrecut la clasă cu timpul din lumea reală - obținând tipul de experiență practică care le aprofundează înțelegerea (și este apreciată și de angajatori).

Dacă îl poți visa, îl poți cerceta la UM. Suntem o instituție de cercetare R1 de top și a șasea universitate de cercetare cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite. Suntem cunoscuți pentru orice, de la biologia vieții sălbatice la scriere creativă, farmacie la științe politice, afaceri la schimbările climatice, neuroștiință la muzică și multe altele.

Învățați pe teren, făcând o sală de clasă din cele peste 1,45 milioane de acri de sălbăticie care înconjoară UM. Studiază în străinătate prin experiențe educaționale globale care schimbă felul în care privești lumea din jurul tău. Interacționați cu profesorii care vă cunosc numele și vă conectează cu oportunități și rețele profesionale din Missoula și nu numai.

Cerinte pentru viza

Toți studenții internaționali trebuie să aibă un pașaport valabil pentru a intra în Statele Unite ca student. În calitate de student internațional, trebuie să respectați legile și reglementările privind imigrația din Statele Unite. Sunteți responsabil pentru a învăța, înțelege și respecta legile și reglementările din SUA care vi se aplică.

Burse și finanțare

Biroul de ajutor financiar al UM administrează burse pentru studenți noi și continue disponibile studenților din campus. În plus, majoritatea departamentelor au burse pe care le administrează, de asemenea. Ajutorul financiar postează și informații pentru unele burse oferite de agenții externe.

Studenții sunt evaluați automat pentru burse bazate pe merit, cum ar fi Bursa Montana Achievement, atunci când solicită. Pentru a fi luați în considerare pentru aceste burse de merit, studenții trebuie să solicite admitere până la 1 iulie .

Pentru a maximiza finanțarea unui student, cel mai bine este să începeți cercetarea oportunităților de burse în toamna anului universitar următor. Majoritatea cererilor de burse au un termen limită de iarnă. De exemplu, termenul limită de aplicare pentru bursele la nivelul campusului pentru studenții care continuă este 1 martie

Statistica absolvenților

Clasamente

University of Montana este un loc special, dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. UM câștigă în mod regulat recunoaștere pentru ofertele sale academice, facultate de clasă mondială și campusul frumos. De asemenea, ne lăudăm cu un cache impresionant de absolvenți, ale căror realizări și realizări diverse reprezintă cel mai bun din UM.

Locații

  • Missoula

    32 Campus Drive Missoula, MT USA, 59812, Missoula

    Întrebări