Keystone logo
UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

Introducere

UCR IEP oferă o cale unică spre succes

Programele internaționale de educație (IEP) de la Universitatea din California, Riverside (UCR), furnizează engleză ca limbă a doua (ESL), programe academice și profesionale din 1975.

Curriculumul nostru este evaluat și actualizat continuu pentru a asigura cea mai bună experiență de învățare din SUA. În fiecare an, studenții absolvă programele noastre și continuă în cariere internaționale interesante și / sau urmează studii universitare suplimentare. Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Declarația de misiune

Misiunea noastră este să asigurăm programe profesionale de limba engleză și inovatoare de înaltă calitate, pentru a îndeplini obiectivele personale, profesionale și educaționale diverse ale studenților noștri internaționali.

Oferim studenților oportunitatea de a explora, de a participa și de a-și îmbogăți cunoștințele despre SUA și lume, prin dezvoltarea comună a abilităților de limbă engleză și academice.

Prin munca în echipă într-un mediu multicultural, încurajăm elevii să se înțeleagă pe ei înșiși, să-și creeze încredere și să dezvolte o viziune pentru viitorul lor.

Valorile respectului reciproc, profesionalismului și excelenței în predare și serviciu ne ghidează în activitatea noastră. Apreciem contribuțiile unice ale fiecărui profesor, membru al personalului și student, în crearea unuia dintre cele mai bune programe de educație internațională din țară.

De ce UCR?

1. Fii student în sistemul Universității din California

Universitatea din California, Riverside, este unul dintre cele 10 campusuri din primul sistem universitar public din UCR din SUA, este cunoscut drept cel mai divers și mai prietenos campus internațional din sistemul UC și are aproape 80.000 de studenți, dintre care mulți au câștigat premii prestigioase cum ar fi Bursa Guggenheim, Premiul Nobel, Premiul Pulitzer și altele.

2. Fii în inima sudului Californiei

Riverside se află la 80 de kilometri est de Los Angeles, în inima frumoasei și însorite din sudul Californiei. Călătoriți ușor către plaje, munți, parcuri tematice sau centre comerciale. Trăiește într-o comunitate universitară primitoare și accesibilă.

3. Fii într-un program care oferă cea mai bună experiență în campusul american

Studenții noștri vă vor spune că UCR are cei mai buni instructori. Toți sunt profesioniști care lucrează cu experiență din lumea reală. Sunt prietenoase, de ajutor și sunt dedicate să ofere educație de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență în campusul american. Andrew Ridley / Unsplash

San Diego palm trees

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Riverside

    University of California, Riverside Extension 1200 University Ave. Riverside, Ca 92507-4596, , Riverside

Întrebări