Keystone logo
Universal Business Academy Diplomă în managementul afacerilor - fundație
Universal Business Academy

Diplomă în managementul afacerilor - fundație

Johor, Malaysia

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Nivelul 3 Managementul afacerii Level 3 120 credit calificare echivalentă "A-Level" îi ajută pe elevi să învețe concepte cheie și o serie de proceduri de management necesare pentru a lucra în cadrul unei întreprinderi, a fost dezvoltat în mod specific pentru a furniza cunoștințele necesare pentru ca elevii să lucreze în mod eficient, atât ca indivizi și în echipe în cadrul afacerii. Fiind capabil să dezvolte abilități bune de afaceri de management este esențială pentru orice companie. Level 3 Diploma de Business Management este format din 6 module și 6 sarcini scrise, fiecare modul este format din aproximativ 40 de ore de învățare ghidate. În timp ce finalizarea Diploma, studenții vor avea acces la diferite resurse de studiu, cum ar fi sprijinul tutorelui și webinariile, un forum de învățare socială, și materiale suplimentare pentru a ajuta la finalizarea cursului lor de afaceri absolvent. La finalizarea acestui curs, elevii primesc un athe de nivel 3 Business calificare de management, care este pe deplin reglementată de Ofqual. Elevii vor avea apoi posibilitatea de a aplica pentru admiterea pe un program complet grad de licență de la o serie de universitati din Marea Britanie. În mod alternativ, studenții pot opta pentru studiul nostru Nivelul 4/5 Diploma extins în Management și apoi du-te pe pentru a finaliza o licență Top Up la o serie de universitati din Marea Britanie.

Titlurile Unitatea de atribuire care studenții trebuie să completeze pentru cursul de nivel 3 sunt:

 1. Managing Business Operations 2. Maximizarea resurselor pentru a realiza afaceri de succes 3. Business Mediu 4. Gestionare a persoanelor în cadrul organizațiilor 5. De lucru în echipe de 6. Eficiente de afaceri Comunicații

Cariera Finalizarea cu succes a întregului nivel 4/5 Diploma Extended în Management și ultimul an de un program de licență de ieri acreditat va oferi studenților acreditările dreptul de a merge mai departe și de a aplica pentru un loc de muncă în marketing, contabilitate, resurse umane, management sau consultanta in afaceri.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • ATHE Nivelul 3 - Diplomă în Business Management
  • Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite
 • Diploma in Business Management and Co-op
  • Vancouver, Canada
 • Diploma de Management al Afacerilor de Divertisment
  • South Melbourne, Australia
  • South Brisbane, Australia
  • + 1 Mai mult