Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Introducere

Despre Scoala de Inginerie Tufts

Programele inginerești ale lui Tufts provoacă granițele tradiționale ale disciplinelor academice, ale cercetării și rolul inginerilor în comunitatea noastră din ce în ce mai interconectată. În fiecare zi, cercetătorii Tufts dezvoltă noi instrumente pentru a îmbunătăți diagnosticul și tratamentul medical; materiale noi pentru un viitor mai ecologic; mai inteligente și mai puternice; și modalități inovatoare de educare a inginerilor de mâine.Programele de masterat și doctorat în șase departamente universitare, precum și MS în Managementul Ingineriei, oferite prin Institutul Tufts Gordon, oferă studenților de inginerie mixul potrivit de specializare și explorare interdisciplinară.

Academicienii

Programele de absolvire Tufts oferă o experiență academică excepțională, distinsă de interacțiunile dintre facultăți apropiate, care vă va propulsa de la studiile postuniversitare la cariera ta. Cu o serie de programe în domeniul artelor și științelor și al ingineriei, Tufts combină resursele unei instituții cu o intensitate mare de cercetare, cu o atmosferă colegială de susținere.Programele de studii includ:

 • Programe doctorale
 • Programe de masterat
 • Programe de certificare

Absolvenții și stagiarii postdoctorali contribuie la crearea și distribuirea cunoștințelor ca indivizi și ca membri vitali ai echipelor de cercetare. Aici veți avea ocazia să predați și să îndrumați unii dintre cei mai străluciți studenți din țară, care servesc drept parteneri cheie de predare și învățare cu facultatea.

Caracteristici Campus

Viata de campus

Durata de viață a studenților este plină de numeroase recompense și provocări ocazionale. Pe măsură ce urmați gradul dvs. avansat, veți învăța să echilibrați cerințele concurente ale bursierilor și ale vieții dincolo de sala de clasă.La Tufts, oferim multe oportunități de a ne implica în comunitatea noastră universitară. Vă încurajăm să explorați ofertele co-curriculare de care aveți la dispoziție și să vă familiarizați cu facilitățile, serviciile și resursele care sunt aici pentru a vă sprijini.

  Locații

  • Medford

   200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, , Medford

   Întrebări