Keystone logo
Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Introducere

Despre noi

Minduri inspiratoare. Atingerea Inimilor.

Totino-Grace este mai mult decât un liceu. Totino-Grace este cea mai bună pregătire a studenților pentru viață: inspirată și plină de credință, riguroasă și antrenantă, creativă și colaborativă - o școală în care fiecare elev își va dezvolta încrederea în sine și în viitorul lor.

Consiliul de administrație, administrația, cadrele didactice și membrii personalului Totino-Grace sunt persoane talentate și îngrijitoare, care sunt dedicate să sprijine pregătirea și succesul viitor al studenților. Avem onoarea de a lucra în numele copiilor în fiecare zi și ne asumăm în serios această responsabilitate.

119621_TG2.jpeg

În timp ce oferă educație superioară, facultatea Totino-har și membrii personalului afirmă și susțin în mod fidel și susțin credințele și învățăturile Bisericii Catolice. Ne întâmpinăm, iubim și cunoaștem fiecare student încredințat grijii și modelului nostru demnitate și respect pentru fiecare și pentru învățăturile Bisericii.

Moștenirea catolică, lasaliană a Totino-Grace, introduce studenții într-un mod de viață care oferă o cercetare academică riguroasă, crește o preocupare pentru cei mai puțin norocoși și, cel mai important, construiește o relație personală cu Dumnezeu. Elevii Totino-Grace fac parte dintr-o comunitate școlară care îi ajută pe elevi să încurajeze o încercare de a-și atinge tot ce este mai bun.

Suntem recunoscători personalului nostru dedicat, studenților harnici și binefăcătorilor și suntem mândri să partenerăm cu părinții și tutorii în timpul călătoriei liceului lor. Accesați site-ul nostru web pentru a afla mai multe!

119631_TG7.jpeg

Misiune, Viziune, Valori

Declarația de misiune

Totino-Harul este un liceu catolic arhidiecean co-educativ în tradiția lasaliană. Primind un corp de studenți care este academic, economic și cultural divers, ne străduim pentru echitate și excelență în toate programele. Recunoscând elementele cheie ale misiunii noastre ca învățare, credință, comunitate și serviciu, căutăm să oferim un mediu sigur care să acorde prioritate respectului reciproc, autodisciplinei și recunoașterii responsabilității noastre în comunitatea mondială.

119619_TG3.jpeg

Declaratie de viziune

Totino-Grace este un liceu inovativ, vibrant lascalian catolic, cunoscut pentru rigurozitatea și relevanța academică. Îmbogățirea relațiilor elev-profesor și oportunitățile dinamice de învățare experiențială inspiră toți elevii să își atingă obiectivele academice, de credință și personale. Stabilitatea și vitalitatea financiară asigură accesibilitatea și succesul transformator pentru studenții noștri și comunitatea școlară.

119618_TG5.jpeg

Valorile de bază

Credinţă:

 • Fiecare student are o valoare inerentă, incomensurabilă și este un copil al lui Dumnezeu.
 • Participarea la un simț profund și semnificativ al comunității îi inspiră pe elevi să-L cunoască pe Dumnezeu, să-L iubească pe Dumnezeu și să-l trăiască pe Dumnezeu.

Învăţare:

 • Fiecare student are capacitatea și dorința de a învăța.
 • Încurajarea experiențelor personalizate, astfel încât fiecare student să se simtă apreciat, inspirat și un sentiment de apartenență.
 • Oferirea de oportunități de învățare inovatoare și riguroase care aprind învățarea.
 • Oportunități de învățare experiențială.
 • Implicarea studenților în experiențe de colaborare și creative, axate pe rezolvarea problemelor reale.
 • Proiectarea dezvoltării personalului colaborativ care se bazează pe date și bune practici.
 • Maximizarea resurselor școlii și oferirea de studii la prețuri accesibile.

119629_TG8.jpeg

Comunitate:

 • În importanța creării unui mediu sigur, de susținere și primitor.
 • Diversitatea îmbogățește atât individul, cât și comunitatea.
 • Fiecare student merită să fie tratat cu respect.
 • Relațiile semnificative între profesori și studenți au un impact puternic asupra întregii dezvoltări a elevilor, ceea ce duce la creșterea încrederii în sine a elevului, motivație și realizare.
 • Asocierea cu părinții și alți membri ai comunității, astfel încât toate vocile să poată fi auzite în timp ce lucrăm împreună pentru a crea o școală care să inspire fiecare elev.

Serviciu:

 • Studenții ar trebui să experimenteze ceea ce se simte a fi servit celorlalți.
 • Studenților trebuie să li se ofere o serie de experiențe pentru a deveni participanți activi și responsabili în școlile, localitățile și comunitățile lor globale.
 • Dezvoltarea unui sentiment de responsabilitate și respect față de sine, de ceilalți și de comunitate pentru a lucra și a trăi ca cetățeni dinamici.

119620_TG4.jpeg

Întreba

Să vă prezentăm comunitatea noastră - o comunitate dedicată educării întregului copil, care inspiră o creștere academică, socială și spirituală. Unul care este binecuvântat cu un personal dedicat și o gamă largă de programe distinctive, experiențe personalizate și oportunități de învățare riguroase compatibile cu nevoile și interesul individual al elevului.

Explorați site-ul nostru web pentru informații valoroase despre comunitatea noastră școlară.

Căutați videoclipurile noastre pentru a asculta elevii, părinții și studenții Totino-Grace care ne împărtășesc ceea ce ne face unici și ne face să se despartă de alte comunități școlare din orașele gemene.

În curând veți afla cum Totino-Grace îi propulsează pe studenți spre realizări în mediul academic și nu numai!

Locații

 • Minneapolis

  1350 GARDENA AVE NE, 55432, Minneapolis

Întrebări