Keystone logo
Toronto Film School

Toronto Film School

Toronto Film School

Introducere

175018_174769_171982_button_read-more-on-the-institutions-website2.png

Despre Toronto Film School

Indiferent dacă aspirațiile tale sunt în film, design, jocuri video sau modă, Toronto Film School este locul în care vei găsi o comunitate creativă, instructori premiați și o rețea de colegi care să te propulseze în cariera la care visezi. Școala oferă programe precum producție de film , actorie , design de jocuri video și multe altele.

Ce știe Toronto Film School Apart?

Profesionisti din industrie

Veți fi îndrumat de o varietate de producători de filme, producători, cinematografi, designeri de modă, designeri de jocuri video și profesioniști din industria activă. Instructorii noștri vă oferă cele mai recente informații despre industrie și cele mai bune practici, precum și oportunități de rețea interesante.

Colaborare intersectată

La Toronto Film School , puteți colabora cu studenți din toate programele creative. De asemenea, dezvoltați relații profesionale neprețuite și rețele transfrontaliere, care vor ajuta la deschiderea ușilor pentru o carieră în industria modei și a divertismentului.

Studenții noștri câștigă premii

La Toronto Film School , studenților cu aceeași gândire care împărtășesc pasiunea pentru artele creative te înconjoară. Multe premii câștigate de acești studenți de la organisme de prestigiu, cum ar fi Festivalul de CANNES și Premiile Thea, sunt un testament al muncii lor și dedicării lor meseriei. Ca student la Toronto Film School , te poti conecta cu acești studenti si invata de instructori experimentati.

Educație în lumea reală

Toronto Film School este cunoscută pentru modelarea absolvenților premiat care continuă să devină lideri ai industriei și excelează în domeniul lor ales. Acest lucru se datorează faptului că absolvenții noștri părăsesc școala cu abilități practice, abilitățile de promovare și un portofoliu bine rotunjit.

Pathway

Toronto Film School înțelege cerințele dvs. actuale și viitoare de carieră. Prin acordul nostru de articulare cu Universitatea Yorkville, puteți să vă urmăriți rapid calea spre o diplomă de licență în administrarea afacerilor pentru a obține abilitățile de afaceri necesare pentru avansarea carierei creative.

Dimensiuni mici de clasă

În clasele mici, veți avea ocazia să vă atingeți întregul potențial prin instruirea și îndrumarea individuală. Veți avea, de asemenea, mediul de colaborare potrivit pentru a construi relații cu colegii de clasă și cu studenții în cadrul programelor creative.

Caracteristici Campus

Locație excelentă în campus

Cu 4 campusuri din Toronto, studenții se pot cufunda pe deplin în oraș.

  Clasamente

  Toronto Film School clasată ca școală de film de top de către QS World University Rankings oferă un mediu de învățare cu ritm rapid și extrem de colaborativ, conceput pentru a vă înarma cu teoria și abilitățile necesare pentru a vă urmări pasiunea.

  Locații

  • Toronto

   10 Dundas Street E., Suite 704, M5B 2G9, Toronto

  • Toronto

   55 Dundas Street E., floor 4&5, M5B 1C6, Toronto

   • Toronto

    415 Yonge Street, 8th Floor, M5B 2E7, Toronto

    • Toronto

     1835 Yonge Street, M4S 1X8, Toronto

     Întrebări