Keystone logo
Tokyo International University Of America

Tokyo International University Of America

Tokyo International University Of America

Introducere

Tokyo International University Of America (TIUA), înființată în Salem, Oregon, SUA ca școală de peste mări sub conducerea Fundației Universitare Internaționale Tokyo, Japonia oferă un mediu educațional care permite studenților să urmărească obiective academice, să dezvolte conștientizarea interculturală și să exploreze valorile personale și interese.

Programul de studii americane (ASP) de la Universitatea Willamette (WU), desfășurat în colaborare cu Tokyo International University Of America și Tokyo International University, oferă un curriculum care include cursuri de engleză ca limbă a doua și cursuri de arte liberale concepute pentru limba engleză ca a doua limbă cursanții de la Tokyo International University. Studenții calificați ai programului de studii americane au posibilitatea de a urma cursuri la Colegiul de Arte Libere al Universității Willamette.

Programele de educație co-curriculară în viața rezidențială și implicarea studenților sunt concepute pentru a oferi elevilor oportunități de a învăța prin experiență despre alte persoane și culturi. Drept urmare, elevii câștigă și împărtășesc informații despre propriile lor tradiții și valori.

Tokyo International University Of America , în colaborare cu Willamette University, oferă, de asemenea, programe personalizate concepute pentru a satisface nevoile speciale ale corporațiilor și organizațiilor internaționale.

Scopul principal al programelor academice și co-curriculare este de a pregăti studenții să devină cetățeni globali capabili să treacă peste granițele și barierele naționale și culturale, astfel încât să poată servi drept modele pentru alții și să contribuie la construirea unei comunități cu adevărat internaționale.

Locații

  • Salem

    Mill Street Southeast,1300, 97301, Salem

    Programe

    Întrebări