Keystone logo
Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

Introducere

Tianjin International Chinese College of Tianjin International Chinese College (TICC) este o instituție de limbă chineză acreditată de către Comisia de Educație Municipală Tianjin. Colegiul oferă programe de limbă chineză și emite vizele de studiu (X1 / X2) studenților din întreaga lume.

83119_appearance2.jpg

Colegiul nostru are în prezent două campusuri care acoperă suprafața totală de peste zece mii de metri pătrați cu facilități perfecte, cum ar fi sala de expoziții culturale chinezești, clasă multifuncțională, clasă de artă și așa mai departe. Pe lângă cursurile universitare, TICC invită artiști să predea cursuri de cultură chineză, cum ar fi muzica chineză, Kongfu, Beijing Opera, caligrafie chineză, tăiere hârtie și Guqin. Elevii pot învăța limba chineză, precum și cultura tradițională în același timp.

TICC face un efort deosebit în stabilirea experienței echipei de cadre didactice. Profesorii noștri trebuie să fie certificați de Hanban. Majoritatea cadrelor didactice au o diplomă de masterat sau mai mare. 80% dintre profesorii noștri au avut experiență de predare în străinătate, în timp ce 87% au co-scris manuale, cum ar fi "New Mandarin Series Handbook".

În ultimii cinci ani, am învățat aproape 20.000 de studenți din mai mult de 50 de țări, precum America, Rusia, Canada, Italia, Regatul Unit, Coreea, Thailanda, Vietnam, Cambodgia și multe altele.

83121_hall.jpg

Vă oferim, de asemenea, programe online chineze, care sunt concepute pentru a studia acasă. Cursurile noastre includ clasa HSK, clasa chineză vorbită, clasa chineză de afaceri, clasa de scriere chineză și multe altele . Puteți pur și simplu să stați acasă, să studiați cu noi, să ne completați cursul și să câștigați un certificat. Consultați programul nostru pentru detalii.

Adresă: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tel. (86) 22-27623035
Email: [email protected]

Locații

  • Nankai

    116 Ya’an Street Nankai District, 300000, Nankai

Întrebări