Keystone logo
The Sheffield College

The Sheffield College

The Sheffield College

Introducere

La The Sheffield College , avem legături fantastice cu studenți internaționali din toată lumea. Cursurile noastre de engleză sunt oferite pentru o varietate de abilități (de la începători la avansați) și variază de la ședințe intensive de 4 săptămâni până la programe de studiu pe tot parcursul anului. Fie că doriți să vă îmbunătățiți limba engleză conversațională sau să studiați pentru o calificare IELTS, astfel încât să puteți efectua studii suplimentare, avem un curs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Tutorii noștri sunt complet pregătiți și vor parcurge kilometrul suplimentar pentru a vă vedea că veți reuși în cursul dvs.

Sheffield este renumit pentru că este un oraș prietenos, cu o multitudine de activități culturale și sportive, iar acest lucru este valabil și la The Sheffield College ! Întotdeauna există ceva cu care să te implici, de la meciurile de fotbal din 5 până la excursii în clasă la punctele culturale, cum ar fi Chatsworth, York și Manchester.

Despre noi

Studenții pot opta pentru a rămâne cu una din familiile noastre gazdă, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă cufunda pe deplin în stilul de viață britanic și de a vă perfecționa pe abilitățile de a vorbi engleza! În mod alternativ, puteți închiria cazare într-o hală de reședință din apropiere pentru acea experiență unică a studenților.

Fie că sunteți aici timp de 12 săptămâni sau 12 luni, suntem siguri că vă va plăcea să studiați la The Sheffield College .

Urmărește videoclipul nostru de bun venit pentru a afla mai multe despre ce putem oferi aici la !

Locații

  • Sheffield

    City Campus, Granville Road, S2 2RL, Sheffield

    Întrebări