Keystone logo
© Eva Dang
The Design Ecademy - Online Design Courses

The Design Ecademy - Online Design Courses

The Design Ecademy - Online Design Courses

Introducere

Despre noi

Design Ecademy este creatia lui Maria Flynn, consultant inginer / design interior care se specializeaza in culori

De-a lungul anilor, Maria a reunit un grup de oameni cu experiență profesională într-o varietate de domenii de proiectare, învățământ superior, scris și chiar sisteme de afaceri - pentru a crea The Ecademy Design. Cursurile lor au fost disponibile din 2001 și de atunci mii de studenți din întreaga lume au obținut succes în aceste cursuri.

Calificări recunoscute pe plan internațional

Fiecare dintre cursurile noastre este acreditat de Pearson Edexcel; cel mai mare organism de acreditare din Regatul Unit și una dintre cele mai mari instituții academice de acreditare din lume. Aceste calificări sunt foarte bine recunoscute. PLUS, toate cursurile noastre poartă valori de credit transferabile ale universității, astfel încât calificarea dvs. va călători cu dvs. - oriunde ați merge în lume!

Cursuri create de designeri PENTRU designeri

Acreditarea academică este vitală pentru recunoașterea industriei, dar cheia succesului pe termen lung (poate chiar mai mult) sunt abilitățile și cunoștințele reale pe care le veți realiza pe orice curs. Cursurile noastre sunt revizuite și actualizate anual pentru a vă asigura că învățați ceea ce este necesar pentru a lucra cu succes în industria de design de astăzi.

Specialiști în proiectare și e-learning!

Suntem specializați în proiectare și oferim toate cursurile noastre prin e-learning - acesta este punctul nostru de vedere. Acest lucru este important deoarece metoda de predare

Abordare unică a blocului de construcție

Dacă doriți să progresați mai departe într-o etapă ulterioară, veți putea pur și simplu "adăuga" la fundația pe care ați realizat-o fără a începe de la zero. Am muncit din greu pentru a ne dezvolta structurile cursului, astfel încât fiecare curs să poată progresa în mod natural la următorul. Acest lucru oferă flexibilitate maximă cursanților adulți și asigură că timpul și efortul pe care îl puneți sunt recompensați cu o calificare reală - nu doar o valoare "Credit"!

Nu există experiență sau calificări anterioare

Calificările academice și / sau experiența din industrie verificabilă sunt de obicei obligatorii pentru înscrierea la un curs de acest nivel. Cu toate acestea, nu sunt necesare calificări sau experiență anterioară pentru înscrierea în cursurile noastre, doar abilitatea de a citi

Noi chiar garantăm ceea ce vei învăța!

Vă garantăm că, atunci când veți finaliza cu succes acest curs veți avea abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a lucra în industrie la un nivel profesional așa cum am descris în prospectul nostru. Dacă nu dobândiți competențele și cunoștințele practice pe care le-am descris, atunci vă vom rambursa integral taxele de curs și veți păstra în continuare premiul. Îndepărteazăm riscul, astfel încât să te poți înscrie cu încredere!

Misiunea noastră este simplă ...

Vrem să oferim tuturor pasiunea pentru design, oportunitatea de a învăța abilitățile și de a obține acreditarea necesară pentru a-și îndeplini atât visele, cât și potențialul.

NU aveți nevoie de experiență sau calificări anterioare pentru a începe - ceea ce este practic nemaiauzit pentru acest nivel de calificare. Dar nu cumpărați o calificare și trebuie să aveți dorința și dorința de a învăța. Dacă da ...

Oriunde vă aflați în lume, indiferent de ambiția voastră, indiferent de fondul dvs. ... dacă doriți să deveniți un designer și sunteți dispus să faceți acest lucru, vă garantăm că vă vom ajuta să deveniți unul.

Mii de studenți au absolvit cu succes aceste cursuri. Puteți vedea mărturii reale din partea studenților reali și puteți vedea exemple ale activității lor aici. Href = "http://www.thedesignecademyreviews.com/course-reviews/

Întrebări