Keystone logo
The Alamo Colleges District ACCD

The Alamo Colleges District ACCD

The Alamo Colleges District ACCD

Introducere

Ca și nume, districtul Alamo Colleges are propriul impact inspirat asupra societății. De la originea noastră ca district de colegiu comunitar în 1945, prin decenii de schimbare și extindere, am luptat pentru a face învățământul superior accesibil și accesibil pentru toți. Astăzi, cinci colegii îndeplinesc această promisiune cu o gamă vastă de cursuri și grade de 2 ani. Un proiect recent de îmbunătățire a capitalului de 450 de milioane de dolari ne-a permis să creăm unele dintre cele mai bune facilități pentru predarea și învățarea din țară.

Creditele noastre se transferă la universități de patru ani pentru cei care urmează studii superioare. Iar programele noastre de dezvoltare a forței de muncă ajută indivizii să construiască noi cariere și să răspundă nevoilor întreprinderilor. Pe scurt, este misiunea noastră de a remodela viitorul.

Cine suntem noi?

  • Cel mai mare furnizor de învățământ superior din Texasul de Sud (peste 90.000 de studenți).
  • Reprezentăm diversitatea comunității noastre (73% minorități).
  • În anul 2018 au fost acordate 10.962 de grade și certificate.
  • Absolvent mediu absolvent de la Alamo Colleges District va înregistra o creștere a veniturilor de 9.400 de dolari în fiecare an, comparativ cu cineva cu diplomă de liceu care lucrează în Texas.

Locații

  • San Antonio

    2222 N. ALAMO ST., 78215, San Antonio

    Întrebări