Curs de patiserie și panificație cu stagiu
Thai Chef School
Informatie cheie
Locația campusului
Bangkok, Thailanda
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 - 5 săptămână
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* 1 săptămână–20.000 baht, 2 săptămâni–35.000 baht, 3 săptămâni–50.000 baht, 4 săptămâni–70.000 baht, 5 săptămâni--75.000 baht
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Bazele fabricării pâinii, al patiseriei franceze, al pregătirii și decorarii prăjiturii
Thai Chef SchoolCursul de pregătire pentru patiserie și panificație oferă pregătirea fundamentală necesară pentru a-și îmbunătăți abilitățile în patiserie, fabricarea și decorarea prăjiturii franceze, ciocolată și fabricarea pâinii. Nu este nevoie de experiență anterioară pentru a vă înscrie în acest program. Trebuie doar să ai dorința de a crea deserturi delicioase. Pregătindu-vă cu patiserii noștri profesioniști, veți fi uimit de cât de ușor este să vă duceți abilitățile la niveluri superioare. Antrenamentul durează de la 1 până la 5 săptămâni, în funcție de cât de mult vrei să înveți. În doar 5 săptămâni, odată ce stăpânești aceste abilități și tehnici clasice și contemporane, vei putea să-ți creezi propriile capodopere. Vrei să deschizi o cafenea sau o brutărie? Doar alăturați-vă nouă pentru a afla ce este necesar pentru a face acest lucru.
Alăturați-vă nouă în Bangkok pentru a învăța noțiunile de bază despre prepararea pâinii, patiserie franțuzească, pregătirea și decorarea prăjiturii și ciocolata. Antrenamentul este 100% practic. În doar 5 săptămâni, învață arta de a crea produse de patiserie și produse de patiserie rafinate, de la fabricarea tradițională a pâinii până la piese de spectacol de patiserie. ȘI apoi faceți un stagiu la un departament de patiserie al unui hotel de 5 stele timp de până la 6 luni și aplici cu adevărat ceea ce ai învățat cu noi.
Studiați 5 săptămâni și învățați 101 rețete care acoperă elementele de bază ale artei de patiserie și panificație:
- Deserturi clasice
- Tehnici moderne de patiserie
- Preparare pâine, aluat și pizza
- Lucrul cu ciocolata
- Decorarea tortului folosind atât ciocolată, cât și cremă de unt
Înnebunit după macarons frumoase, tarte cu lămâie, turnuri de ciocolată neagră, tiramisu, trufe de ciocolată? Vrei să înveți cum să faci cruste perfecte de pizza – atât groase, cât și subțiri? Ce zici de daneză, cornuri și pâine de specialitate? Toate acestea și multe altele pot fi învățate în cursul nostru de 5 săptămâni de patiserie și patiserie. Studiați timp de 1 săptămână sau toate cele 5 – după tine!
Programul cursului de formare (luni-vineri)
- patiserie (modulul 1): SĂPTĂMÂNA 1 – PREPARAREA DULCIURILOR ȘI PRĂJITURILOR #1
- Choux patiserie
- Spuma de crema
- Eclere de ciocolată
- Choux Carmelizat
- Plăcintă cu bezea cu lămâie
- Crumble de mere
- Tartaleta cu fructe
- Placinta cu crema de ou
- Cheesecake din New York
- Biscuiti cu scortisoara
- Cremă de zahăr ars
- Sufleu de vanilie congelat
- Sufleu crep
- Salata de fructe
- Paris-Brest (choux umplut cu crema de pralina)
- Marveilleux (desert de ciocolată și bezea)
- Plăcintă cu pere și migdale
- Rulada cu fructe exotice
- Cozonac
- Panna cotta de mango
- Tort de cafea
SĂPTĂMÂNĂ 2 – PREPARARE AVANSATĂ DE PATUTERIE și prăjituri #2 (Trebuie să fie luată după săptămâna 1)
- tort de capsuni
- Tort de operă
- Tort cu mousse de caramel
- Prajituri cu unt
- Tort cu mousse de mango
- Macarons
- Tiramisu
- Cremă de patiserie stratificată de vanilie (Millefeuille)
- Genoise
- Tort pandișpan de cacao
SĂPTĂMÂNĂ 3 – PRĂJITURI ȘI DULCIURI DE CIOCOLATĂ
- Trufe de ciocolată
- Trufe caramel
- Trufe de cocos
- Tort Pădurea Neagră
- Trio tort de ciocolată
- Fondant de ciocolata
- Brownies de ciocolată
- prajitura Sacher
- Sufleu de ciocolată
- Plăcintă cu caramel/ciocolată
- Prajituri cu ciocolata
- Trandafiri de nisip de ciocolata
- Tort cu ciocolata alba cu zmeura
- Plăcintă de ciocolată caldă
BRUTARIE (Modulul 2):
SĂPTĂMÂNĂ 4 – BRUȚĂRIE ȘI PÂNIE #1
- Pâine albă pentru sandvișuri
- paine frantuzeasca
- Covrigi
- Croissante
- Aluat foietaj
- Tartă subțire cu mere
- Crustă de pizza (groasă și subțire)
- Covrigei
- Pâine cu lapte
- Brioşă
- Tort cu fructe
- Plăcintă cu fructe
- Tort King
- Cifra de afaceri Apple
- Palmier
- Tarta Tatin
- Finanțatorii
- Tarta cu branza copta
- Bezea
- Briose
- Rulouri de pâine
SĂPTĂMÂNA 5 – BRUȚAREA ȘI PÂNIREA #2
- Pâine cu mai multe cereale
- Pâine integrală de grâu
- Bagheta tradițională
- patiserie daneză
- Tartă tropezienne
- Cheesecake japonez
- Cozonac
- Kouign Amann
- pâine vieneză
- gogoși
- Madeleine
- Lipie
- Rulouri de pâine
- Chifle de burger
- Tort cu condimente
- Rulouri cu scorțișoară
- Baba de rom
- Beignets de mere
Informații suplimentare
Curs de patiserie și panificație (pe baza numărului de săptămâni de studiu)–
Patiserie (Modulul 1):
- 1 săptămână – 20.000 THB (635 USD)
- 2 săptămâni – 35.000 THB (1.100 USD)
- 3 săptămâni – 50.000 THB (1.600 USD)
Brutărie (Modulul 2):
- 1 săptămână – 20.000 THB (635 USD)
- 2 săptămâni – 35.000 THB (1.100 USD)
INTEGRALĂ 5 săptămâni (modulele 1 și 2) specială – 75.000 THB (2.380 USD)
STGIURI: Disponibil până la 6 luni într-un departament de patiserie thailandez de 5 stele.
VIZA DE EDUCAȚIE: Disponibil pentru 6 luni, taxă administrativă de 30.000 THB
Ziua de început: luni
Săptămâna de studiu: luni-vineri, 9:00 - 15:30 zilnic
Când să vă alăturați: studiați timp de 1 săptămână până la 5 săptămâni, începeți în săptămâna 1, 3, 4 sau 5 - după dvs.
Rețete și instrucțiuni: în engleză
Depozit: 25% necesar pentru garantarea locului
Cazare: Sunt disponibile camere private începând de la 2.500 baht/săptămână și un pat frumos de pensiune disponibil pentru 1.500 baht/săptămână.
Scrisoare de acceptare: furnizată gratuit celor care nu doresc o viză pentru studii de 6 luni, odată ce a fost primit depozitul.
Certificat de realizare: Se acordă celor care urmează o săptămână de formare
Diplomă:
O diplomă de bază de patiserie și arte de panificație este acordată la finalizarea a 2-4 săptămâni (80-160 de ore) de formare și este acreditată de Ministerul Educației din Thailanda.
O diplomă profesională de patiserie și arte de panificație este acordată la finalizarea a 5 săptămâni (200 de ore) de formare și este acreditată de Ministerul Educației din Thailanda.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Curs profesional de patiserie și panificație
- Barcelona, Spania
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii