Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

Introducere

Profesionist bucătar

Acreditat de Ministerul Educației din Thailanda

Suntem în Bangkok, capitala gătitului culinar thailandez și casa de mâncăruri thailandeze de renume mondial. Cine ar cunoaște gătitul thailandez mai bine decât Școala noastră culinară thailandeză din Bangkok și unde ați merge să învățați în mod corespunzător gătitul thailandez? Suntem o clasă de gătit Thai profesionist în Bangkok. Veniți să aflați cu noi preparate autentice thailandeze, pan-asiatice și occidentale, folosind ingrediente proaspete și rețete profesionale în limba engleză.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Această școală de școală din Bangkok și instructorii săi sunt dedicați pentru a ajuta fiecare student bucătar să obțină cele mai înalte abilități culinare posibile. Toate formările sunt concepute pentru a insufla o etică profesională de succes și pentru a dezvolta încrederea în lucrul într-o bucătărie comercială. Profesioniștii de formare profesioniști din Bangkok constau în activități de clasă, cursuri intensive la friteier și stagii de practică electivă la hoteluri / stațiuni din Thailanda.

Accentul este pus pe obținerea de arome și arome autentice, împreună cu prezentarea profesională. Toate felurile de mâncare trebuie să aibă gust, să miroase bine și să arate bine. Aceasta este GARANȚIA noastră pentru tine!

Află Thai

Cea mai bună parte este în timp ce în Bangkok, puteți afla fie gătit Thai, pan-asiatice de gătit, sau de gătit occidentale. Programul de gătit din Thailanda este de 6 săptămâni și este acreditat de Ministerul Educației din Thailanda. Programele de gătit pan-asiatice și occidentale sunt ambele cu 7 săptămâni, intensive și profesionale. Aflați cum să stăpâniți mâncăruri profesionale thailandeze, chinezești, japoneze și occidentale Aflați totul despre Starters, Supe, Salate, Paste de curry, Stige Fries, Steamed, Grilled, Deep prajit, deserturi, băuturi pe bază de plante, alimente stradale, ... Sau aflați elementele de bază ale gătitului occidental în cursul culinar Western Basic.

Vino să înveți cu noi. Sunt disponibile trei programe majore de instruire:

  1. CURĂȚIRE CULINARĂ - Învățați bucătăria pan-asiatică sau bucătăria occidentală, pregătirea culinară de bază, lucrați într-un hotel / resort ca un intern plătit și permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți un loc de muncă plătit bine pe o navă de croazieră sau într-un F

  1. PROFESIONAL THAI CULINARY TRAINING - Aflați 80 de mâncăruri thailandeze profesionale cu atenție timp de 6 săptămâni de gătit intensiv, de gătit și de gătit.

  1. SCHIMBAREA STUDENTULUI DE SCHIMB - Vino în Thailanda, învață mâncăruri și culturi thailandeze, primești credite colegiale. Cazările incluse în acest program.

  1. DEFINIREA CURSURILOR CULINARE DE BAZA DE BAZA-Aflati importante abilitati culinare de baza cum ar fi abilitatile cutitului, antrenamentul HACCP, costul alimentelor, masuratori, ... in 2 saptamani intensive.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

MISIUNEA NOASTRĂ

Thai Chef School se angajează să faciliteze învățarea elevilor și dezvoltarea carierei. Ne străduim să oferim un mediu de învățare profesional și dinamic, oferind în același timp studenților posibilitatea de a deveni lideri culinare de mâine. Scopul nostru este de a ajuta muncitorii din industria alimentară și băuturilor să-și urmărească visurile culinare oferind formare profesională acreditată, împreună cu asistență pentru plasarea în câmpul muncii.

Campusul nostru școlar se află în Bangkok, capitala culturală și culinară din Thailanda. Fiind clasat pe locul 6 în popularitatea mondială, bucătăria thailandeză este recunoscută pentru aspectele sale de gust și sănătate. Știm cât de bine ar trebui să gătească feluri de mâncare thailandeze, pentru că ne aflăm în Thailanda. Noi predăm gătitul autentic thailandez, nu fuziunea. Și pentru cei interesați să învețe gătitul european (european), nu este o problemă. Doar să ne alăturați în cursul nostru de bază de pregătire culinară occidentală. Campusul nostru este convenabil situat direct pe strada Sukhumvit, la 2 străzi de BTS On Nut, direct sub Tom N Tomas Coffee Shop din Centrul Comunitar Phyll. Clasele se desfășoară în săli de clasă profesionale, de către bucătarii-șefi de limba engleză care vorbesc limba engleză.

CHEFSUL NOSTRU:

Șefii de școli sunt cetățeni thailandezi foarte bine instruiți în limba engleză. Toți au experiență care lucrează în restaurante thailandeze și occidentale la nivel local și internațional și au avut mulți ani de experiență de predare în diferite școli.

TELURILE NOASTRE:

Scopul nostru principal este de a învăța pe studenți autentic degustări de mâncăruri thailandeze și occidentale, în timp ce instilam o etică profesională și aptitudini profesionale în candidații noștri. Ne-am abonat la ideea că cel mai bine învață prin practică; prin urmare, clasele sunt în întregime hands-on. Și așa fac elevii noștri - pregătesc, pregătesc și gătesc. Instructorii demonstrează cum să pregătească un fel de mâncare, iar studenții practică până la atingerea gustului corect. Noi facem novici în bucătari, bucătari în bucătari și bucătari în bucătari bucătari thailandezi. Vrei să înveți și să te distrezi? Vino alături de noi aici, în exotic Bangkok. Învățarea nu a gustat niciodată atât de bine!

Locații

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Întrebări