Keystone logo
© Eva Dang
Leanne Test School

Leanne Test School

Leanne Test School

Introducere

Cu o rețea globală de academicieni de formare pilot, centre de simulare / evaluare și școli de fundație, Airways Aviation este bine stabilită ca o organizație internațională de formare a zborurilor.

Operând în diverse locații din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, Airways Aviation oferă companiilor aeriene internaționale acces direct la cei mai calificați și cei mai bine pregătiți piloți comerciali. Datorită anilor de peste 30 de ani de experiență de pregătire a zborurilor de clasă mondială, organizația este perfect poziționată pentru a sprijini studenții interni și internaționali și pentru a răspunde creșterii rapide a cererii de piloți comerciali la nivel global.

Oferim piloților aspiranți Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (EASA) sau Autoritatea de Siguranță a Aviației Civile (CASA) a aprobat Pathways formare și utilizează parteneriate cu industria aviatică pentru a permite piloților noștri absolvenți foarte motivați să se mute în cariera companiilor aeriene.

Airways Aviation se angajează să furnizeze rezultate de predare și învățare de înaltă calitate, împreună cu o experiență de neuitat pe uscat și în aer. Oferim săli de clasă și spații de studenți complet echipate, special amenajate și menținem o flotă de aeronave de clasă mondială pentru a ne asigura că studenții și personalul nostru zboară în siguranță și cu încredere.

Locații

 • Oxford

  London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire, OX5 1RA, Oxford

  • Huesca

   Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo, 22111, Huesca

   • Bilinga

    Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit, 4225, Bilinga

    Întrebări