Keystone logo
Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Tallahassee Community College

Introducere

Un lider în învățământul superior

Din 1966, Tallahassee Community College a oferit educație postliceală de înaltă calitate cetățenilor din județele Leon, Gadsden și Wakulla, împreună cu studenți din întreaga țară, din țară și din străinătate. Suntem în mod constant clasat ca fiind unul dintre colegii de top comunitate din națiune. Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca colegiu de alegere.

TCC prin numere

  • 37k - TCC înscrie în fiecare an mai mult de 37 000 de studenți de credit și de noncredit

  • 24: 1 - TCC menține un raport student / facultate de 24 la 1

  • 77% - 77% din absolvenții TCC se transferă la o instituție de 4 ani după absolvire

Excelența în educație

La TCC oferim peste 70 de programe de diplomă și certificate diferite care cuprind o varietate de domenii, de la management la inginerie, de la asistenți medicali până la aplicarea legii. Gradul nostru asociat de arte (AA) pentru transferul la o universitate de stat oferă, de asemenea, mai multe piste pentru cei care doresc să urmeze o diplomă de licență sau mai mare. Explorați toate opțiunile și discutați cu consilierul dvs. pentru a vedea ce este potrivit pentru dvs.

68905_Clipboard03.jpg

Toti sunt bine veniti

TCC reprezintă un organism student divers și afirmă creșterea și succesul studenților noștri prin intermediul cadrelor universitare, implicarea în leadership, artă și multe altele. Salutăm elevii din toate domeniile vieții și le oferim oportunitatea de a ne consolida și comunitatea.

Întâlniți-vă unde vă aflați

De la campusul principal până la institutele noastre specifice țării noastre la centrele noastre de satelit, suntem mândri să-i slujim comunității în fiecare dintre cele șapte locații din districtul nostru de servicii cu trei județe. Există întotdeauna o locație aproape de casă, de muncă și de pretutindeni.

Un loc ideal pentru a trăi și a învăța

În fiecare semestru, mii de studenți aleg Tallahassee ca următorul pas în călătoria lor educațională. Acasă la TCC, una dintre colegiile de top din comunitate și două mari universități - Florida State University și Florida A

Locații

  • Tallahassee

    444 Appleyard Drive, , Tallahassee

Întrebări