Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Skagit Valley College

Skagit Valley College

Skagit Valley College

Introducere

Skagit Valley College este un colegiu public comunitar, care funcționează sub supravegherea unui consiliu local de administrație numit de guvernator. Districtul SVC include comitatele Skagit, Island și San Juan.

Misiune

Skagit Valley College cultivă învățarea și realizarea elevilor; contribuie la succesul educațional, personal și economic al elevilor; și promovează comunități echitabile și prospere.

Viziune

Obiectivul principal al Colegiului Skagit Valley College este predarea și învățarea centrată pe student. Ne-am angajat să:

 • Rezultate echitabile ale elevilor în ceea ce privește accesul, rezultatele și comunitatea
 • Principiile noastre directoare
 • Decizii bazate pe strategie și dovezi
 • Dezvoltarea angajaților noștri
 • O comunitate de colegiu diversă și incluzivă, unde toată lumea aparține

Scurt istoric

Skagit Valley College (SVC), numit inițial Mount Vernon Junior College, a început să deservească studenții în 1926 ca un adjunct al Union High School din Mount Vernon. Numele a fost schimbat în Skagit Valley Junior College în 1948, iar în 1958 a fost adoptat numele actual. SVC are mândra distincție de a fi al doilea cel mai vechi colegiu comunitar din statul Washington.

În primii ani, cursurile se țineau la ultimul etaj al clădirii liceului. În 1955, a fost achiziționat un teren permanent de 35 de acri, iar în 1959 a fost finalizat un complex de șase clădiri. Din cauza creșterii imediate a numărului de elevi înscriși, au fost achiziționați încă 10 acri de teren și a fost construită o nouă clădire a Bibliotecii. Achizițiile suplimentare de terenuri au dus suprafața totală a campusului din Mount Vernon la peste 110 acri.

În prezent, SVC deservește studenții de la Campusul Mount Vernon din Mount Vernon și de la Campusul Whidbey Island din Oak Harbor. Colegiul operează, de asemenea, trei centre: San Juan Center din Friday Harbor, Marine Technology Center din Anacortes și Cardinal Craft Brewing Academy din Burlington.

Acreditare

Comisia de Nord-Vest pentru colegii și universități acreditează Skagit Valley College.

Acreditarea unei instituții de învățământ superior de către Northwest Commission on Colleges and Universities indică faptul că aceasta îndeplinește sau depășește criteriile de evaluare a calității instituționale evaluate printr-un proces de evaluare inter pares. Un colegiu sau o universitate acreditată dispune de resursele necesare pentru a-și atinge scopurile declarate prin intermediul unor programe educaționale adecvate, face acest lucru în mod substanțial și oferă dovezi rezonabile că va continua să facă acest lucru în viitorul previzibil. Integritatea instituțională este, de asemenea, abordată prin acreditare.

Acreditarea de către Northwest Commission on Colleges and Universities nu este parțială, ci se aplică instituției în ansamblul ei. Ca atare, nu reprezintă o garanție pentru fiecare curs sau program oferit sau pentru competența absolvenților individuali. Mai degrabă, oferă o asigurare rezonabilă cu privire la calitatea oportunităților disponibile pentru studenții instituției.

Admitere

Eligibility

SVC admite studenții trimestrial, primul venit, primul servit. Dacă ești absolvent de liceu și aplici la facultate, ești eligibil pentru admitere. Dacă nu ești absolvent de liceu și ai 18 ani sau mai mult, poți fi admis dacă:

 • Clasa ta de liceu a absolvit; sau
 • Districtul tău de liceu te-a eliberat; sau
 • Ați finalizat General Educational Development (GED®) sau alt test de echivalare pentru liceu

Dacă aveți sub 18 ani și aveți un liceu junior sau senior, puteți aplica pentru a participa la Programul Running Start. Dacă nu sunteți în liceu, este posibil să căutați să fiți admis condiționat după ce ați primit permisiunea de înscriere din partea districtului liceal în care locuiți și a decanului SVC al Serviciilor de înscriere și al Serviciilor pentru veterani.

Studenții sunt admiși la SVC în ordinea primirii cererilor, precum și trimestrul în care doresc să înceapă. În timpul înscrierii, dacă un curs se completează, studenții care nu se pot înscrie la curs se pot înscrie pe o listă de așteptare a cursului. Pe măsură ce apar locuri vacante, studenții de pe lista de așteptare pentru curs vor fi înscriși în ordinea în care apar pe lista de așteptare. Consultați informații suplimentare despre procedurile listei de așteptare pe site-ul web SVC .

International Students

Biroul pentru programe internaționale și studii în străinătate oferă servicii studenților internaționali care frecventează Skagit Valley College .

Dacă alegeți să studiați la Skagit Valley College , sigur că veți avea ocazia de a primi o educație excelentă. Veți găsi multe calități care vă pot satisface nevoile: o atmosferă familială în care toată lumea este binevenită, o apreciere
diversitatea și dorința de a îmbogăți educația pe care o oferim cu o perspectivă globală.

English Language Requirements

Fără politică TOEFL

Skagit Valley College ( SVC ) nu necesită ca aplicațiile studenților să aibă un scor TOEFL. Începând cu august 2015, cererile studenților care profită de politica noastră NO TOEFL vor primi un I-20 pentru instruire lingvistică până când competența este atinsă.

Dacă nu aveți un scor la testul de competență în limba engleză (TOEFL, IELTS sau Duolingo), vi se va oferi un test de plasare în limba engleză (CAMLA) înainte de a vă înscrie la cursuri. Elevii ale căror rezultate ale testelor arată abilități adecvate pentru munca la facultate vor fi scutiți de limba engleză pentru scopuri academice (EAP). Alții vor fi obligați să urmeze cursuri EAP până când cerințele lingvistice sunt îndeplinite.

Burse și finanțare

Procesul de solicitare a burselor Fundației SVC pentru anul școlar următor începe în decembrie sau ianuarie a fiecărui an, cu termenele limită de depunere la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie a fiecărui an. Toți studenții potențiali, actuali și absolvenți SVC sunt eligibili să aplice. Alte burse departamentale și ale agențiilor externe pot fi disponibile pe tot parcursul anului.

Premii și acreditări

Comisia de Nord-Vest pentru colegii și universități acreditează Skagit Valley College .

Acreditarea unei instituții de învățământ superior de către Comisia de Nord-Vest pentru colegii și universități indică faptul că aceasta îndeplinește sau depășește criteriile de evaluare a calității instituționale evaluate printr-un proces de evaluare inter pares. Un colegiu sau o universitate acreditată are la dispoziție resursele necesare pentru a-și atinge scopurile declarate prin programe educaționale adecvate, face acest lucru în mod substanțial și oferă dovezi rezonabile că va continua să facă acest lucru în viitorul apropiat. Integritatea instituțională este abordată și prin acreditare.

Acreditarea de către Comisia de Nord-Vest pentru colegii și universități nu este parțială, ci se aplică instituției în ansamblu. Ca atare, nu este o garanție pentru fiecare curs sau program oferit sau competența absolvenților individuali. Mai degrabă, oferă o asigurare rezonabilă cu privire la calitatea oportunităților disponibile studenților instituției.

Locații

 • Mount Vernon

  2405 East College Way Mount Vernon, WA, 98273, Mount Vernon

 • Oak Harbor

  Southeast Pioneer Way, 1900, 98277, Oak Harbor

 • Friday Harbor

  Weber Way, 221, 98250, Friday Harbor

 • Anacortes

  Anacortes, Statele Unite ale Americii

 • Burlington

  Burlington, Statele Unite ale Americii

Întrebări