Keystone logo
SupBiotech Paris

SupBiotech Paris

SupBiotech Paris

Introducere

Sup'Biotech este o școală privată de inginerie biotehnologică situată în zona metropolitană Paris. Studenții Sup'Biotech fac cursuri de inginerie și știință, inclusiv prelegeri, lucrări de laborator și proiecte creative pe termen lung. Spre deosebire de multe alte școli orientate spre STEM, Sup'Biotech subliniază, de asemenea, cunoștințele din industrie și oferă un curriculum cu adevărat preprofesional. Absolvenții Sup'Biotech sunt recrutați de firme de top din sectorul biotehnologiei, precum L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé și nenumărate altele. Practic, toți absolvenții de la Sup'Biotech își găsesc un loc de muncă sau merg la studii superioare, iar amestecul unic de științe și abilități manageriale al Sup'Biotech este extrem de valoros pentru angajatorii de tot felul.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Oferim cursuri de licență, absolvenți, studii în străinătate și programe de vară pentru studenți internaționali. Elevii pot începe la anii 1, 2, 3, 4 sau 5; cursurile din primul și al doilea an sunt predate fie în engleză, fie în franceză, în timp ce al treilea, al patrulea și al cincilea an se desfășoară în limba engleză. Absolvenții obțin acces rapid la funcții de conducere atât în Franța, cât și în străinătate, în domenii precum sănătatea și produsele farmaceutice, inovația în industria alimentară, cosmetica, bioinformatica sau mediul înconjurător. Programul este construit în jurul modelului școlilor franceze de inginerie acreditate de CTI: ciclul Fundației (2 ani), urmat de ciclul Inginerie (3 ani).

120321_PhotoSummer.jpg

Curriculum-ul lui Sup'Biotech este un echilibru multidisciplinar între cursurile de știință și inginerie (prelegeri, lucrări practice de laborator și proiecte), abilități de management, know-how industrial. Studenții noștri află, de asemenea, despre piețele interne și internaționale ale biotehnologiei. Profesorii Sup'Biotech provin din diverse formări și medii educaționale, cum ar fi universități, centre de cercetare și industrie. Engleza este utilizată pe tot parcursul programului nostru; cursurile noastre postuniversitare sunt predate în limba engleză, iar cursurile sunt disponibile exclusiv în limba engleză începând cu anul III. Studenții Sup'Biotech sunt pregătiți pentru o gamă largă de responsabilități în diverse biotehnologii și corporații internaționale, care lucrează în domenii precum sănătatea, produsele cosmetice, mediul, produsele farmaceutice și agroindustria.

120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

După cum sa menționat mai sus, programul de cinci ani al lui Sup'Biotech include două programe de studii care corespund noilor standarde europene. Programul nostru de licență de trei ani conduce la o diplomă de licență de la Sup'Biotech. În programul nostru postuniversitar, studenții aleg o opțiune precum Cercetare și Dezvoltare, Producție sau Vânzări și Marketing. La finalizarea programului nostru de doi ani absolvenți, studenților li se acordă o diplomă de inginerie în biotehnologie, echivalentă cu o diplomă de master.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Sup'Biotech nu are burse disponibile.

Cu toate acestea, suntem bucuroși să sprijinim orice cerere de burse publice pe care studenții noștri doresc să o depună guvernului francez sau instituțiilor caritabile.

Burse și finanțare

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Sup'Biotech nu are burse disponibile.

Cu toate acestea, suntem bucuroși să sprijinim orice cerere pentru burse publice pe care studenții noștri doresc să le depună guvernului francez sau instituțiilor caritabile.

Locații

  • Paris

    Paris, Franţa

    Întrebări