Keystone logo
SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

SUNY Clinton Community College

Introducere

Clinton Community College, o unitate membră a Universității de Stat din New York, este situată la Bluff Point, la aproximativ 4 mile sud de Plattsburgh, pe înălțimi împădurite, cu vedere spre Lacul Champlain.

Clinton Community College (CCC) joacă un rol unic în comunitatea locală și în interiorul statului, oferind studenților tradiționali și netradiționali acces la o varietate de programe educaționale predate de o facultate extrem de dedicată. Mulți studenți CCC participă timp de doi ani, obțin un grad sau un certificat, apoi se transferă la o universitate de patru ani. Alți studenți absolvă și intră direct în forța de muncă sau participă la CCC pentru o perioadă scurtă de timp pentru a răspunde unei nevoi educaționale specifice. În toamna anului 2015, Clinton Community College a înscris aproximativ 2400 de studenți cu normă întreagă și cu frecvență redusă.

În timp ce colegiul dispune de echipamente moderne și facilități necesare pentru nevoile educaționale contemporane, arhitectura sa distinctivă și o atmosferă spectaculoasă de setare naturală la vremuri semnificative din trecut. De fapt, localitatea Bluff Point a fost scena unora dintre cele mai importante evenimente ale fondării Republicii Americane și a tradiției sale. Este potrivit ca o zonă atât de minunat frumoasă și atât de mult o parte a dezvoltării timpurii a Statelor Unite să fie menținută pentru uzul și bucuria publică.

Punctul Bluff aparține cetățenilor din județul Clinton, care împărtășesc acum peisajele și simțurile istoriei, care, odinioară, fuseseră rezervate doar câtorva.

Misiunea

Misiunea Clinton Community College este de a oferi oportunități educaționale într-un mediu incluziv și sigur, care să permită persoanelor fizice să își creeze propriile căi spre creșterea personală și profesională.

Declaratie de viziune

Ca urmare a eforturilor depuse în județul Clinton și în țara de nord, Clinton Community College îi ajută pe studenți să împartă diviziunile academice, economice, tehnologice și culturale, să participe în comunitățile locale și globale și să-și îmbunătățească viața în moduri practice și vizionare.

Locații

  • Plattsburgh

    136 Clinton Point Drive, 12901, Plattsburgh

    Întrebări