Keystone logo
Sunway University Diploma în Conținut Creativ Digital
Sunway University

Diploma în Conținut Creativ Digital

Shah Alam, Malaysia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 13.148 *

În campus

* taxele totale estimate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Primul de acest gen din Malaezia, Colegiul Sunway a deschis calea în oferirea unui program de conținut creativ digital care integrează domenii de studii media de comunicare, multimedia și conținut creativ digital.

Aporturi

Ianuarie, aprilie și august

Durată

2 ani

Evaluări și examene

Combinație de examene și cursuri

Progresie Pathway

191528_diploma-in-digital-creative-content.jpg

De ce să studiezi aici?

Educație holistică

Sistemul de învățământ din SUA este unul dintre cele mai flexibile din lume, oferind studenților opțiuni nelimitate de cursuri și concentrându-se pe o experiență de învățare completă. Adoptând abordarea artelor liberale din SUA privind incluziunea, relevanța industriei și flexibilitatea, Sunway ADTP are o experiență solidă în ceea ce privește producerea de studenți complet echipați pentru învățământul superior american.

Transfer fără probleme în universitățile americane

Angajăm profesori din universitățile din SUA pentru a furniza părți din conținutul nostru academic. În fiecare an, peste 100 de universități din SUA vizitează Sunway University , oferind studenților o oportunitate valoroasă de a interacționa cu consilierii de admitere și de a solicita sfaturi de la acestea. De asemenea, găzduim reprezentanți de la Universitatea Western Michigan (WMU) în campus, care oferă servicii de consiliere studenților care se transferă la WMU.

Mentorat și sprijin academic

Fiecărui student ADTP i se atribuie un consilier academic care va oferi îndrumare și sprijin academic. Angajamentul nostru elev-profesor se extinde foarte mult peste și dincolo de clasă. Unul din patru dintre lectorii noștri primește în mod constant premii pentru „predare excelentă”.

Avantaj extracurricular

În fiecare semestru, studenții noștri se angajează în activități în afara clasei, de ex derularea de proiecte și programe de caritate ca parte a misiunilor lor, voluntariat în spectacole culturale sau participarea la conferințe internaționale. Sărbătorim sărbătorile bancare precum Martin Luther King, Ziua Jr., Ziua Independenței și Ziua Recunoștinței.

Orientare de plasament universitar

Desfășurăm ateliere cu privire la toate aspectele procesului de transfer, de la selectarea universităților potrivite și pregătirea cererilor până la tranziția în străinătate. „Seminarile pentru boboci” le oferă studenților abilitățile necesare pentru a reuși ca boboci. Echipa noastră de plasament sprijină în mod continuu studenții să se transfere la colegiile „cel mai bine potrivite”. Primim în fiecare an studenți care studiază în străinătate din universități din SUA și din afara SUA, mulți dintre care sunt absolvenți ai noștri pentru semestrele de vară. Pe lângă ofertele noastre de materii din semestrul de vară, ne sprijinim absolvenții prin furnizarea de recomandări, oferirea de servicii de supraveghere și oportunități de stagiu.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Diploma Fundației în Artă, Design și Practică Media
    • Kingston upon Thames, Regatul Unit
  • UAL Artă și Design Foundation Diploma
    • Edinburgh, Regatul Unit