Diplomă în Arte culinare
Sunway University
Informatie cheie
Locația campusului
Shah Alam, Malaysia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 16.135
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Diploma în Arte culinare vă oferă o pregătire culinară de cea mai înaltă calitate, cu bucătărie de ultimă oră și facilități de clasă.
Conducători de o echipă de experți culinari premiate, scopul nostru este de a produce absolvenți de calitate, care nu numai că sunt încrezători în abilitățile lor culinare, ci și pot să comunice fluent, să lucreze independent și să afișeze calități de lider care să le sporească acreditările în domeniul ospitalității și serviciilor alimentare industrii aici, în Malaezia și la nivel global.
Experiența practică esențială va fi dobândită printr-un stagiu în industrie de 20 de săptămâni. Această diplomă este acreditată de Le Cordon Bleu și la finalizarea cu succes a programului, absolvenților li se acordă două certificate; una de la Sunway University și alta de la Le Cordon Bleu, o instituție de frunte în artele culinare și ospitalitate.
CONSUMUL
Ianuarie, aprilie și august
Durată
2 ani (cu normă întreagă)
Perspectivele de carieră
- Chef de Bucătărie / Chef Executiv
- Manager de banchete
- Manager de alimente și băuturi
- Manager de alimente în timpul zborului
- Manager de dezvoltare produs
- Proprietar de restaurant / antreprenor
module
- Operații culinare și de bucătărie I
- Operații culinare și de bucătărie II
- Patiserie
- Viennoiserie și Boulangerie
- Siguranța alimentară și canalizarea
- Operațiuni alimentare și băuturi I
- Operațiuni alimentare și băuturi II
- Studii despre băuturi
- Introducere în Industria Ospitalității și Turismului
- Business English I
- Business English II
- Abilități de comunicare
- Bucătărie clasică franceză
- Bucătărie contemporană
- Artă culinară
- Achiziții și control al costurilor
- Mediu de afaceri
- Managementul ospitalitatii
- Introducere în antreprenoriat
- Principii ale Contabilității
- principiile marketingului
- Internship
Cerința de intrare
- Nivel SPM / SPMV / O: trece cu minim 3 credite
- UEC: treci cu minim 3 grade Bs
- Limba engleză cerință:
- Program intensiv de limba engleză Sunway (IEP) Nivelul 3
- Cambridge Engleză (în primul rând) 50 și mai sus
- Alte calificari:
- Orice alte calificări vor fi luate în considerare de la caz la caz
Galerie
Admitere
Curriculum
Structura programului
Anul 1
- Operațiuni culinare de bucătărie l
- Operațiuni culinare de bucătărie ll
- Patiserie
- Viennoiserie și Boulangerie
- Siguranța alimentelor și igienizarea
- Operațiuni alimentare și băuturi l
- Operațiuni alimentare și băuturi ll
- Studii despre băuturi
- Introducere în industria ospitalității și turismului
- Engleza de afaceri l
- Limba engleză de afaceri ll
- Achiziții și control al costurilor
- principiile marketingului
Anul 2
- Bucătărie clasică franceză
- Bucătărie Contemporană
- Arta culinara
- Mediu de afaceri
- Managementul ospitalitatii
- Introducere în antreprenoriat
- Principii ale Contabilității
- Abilități de comunicare
- Stagiu
Subiecte suplimentare de studii generale obligatorii MOHE
pentru student local
- Aprecierea eticii și civilizației
- Educatie morala
- Muncă în folosul comunității
- Bahasa Kebangsaan A (aplicabil studenților care nu au participat la SPM sau nu au obținut un credit în SPM Bahasa Melayu)
pentru studenți internaționali
- Limba malaeză pentru comunicare 1
- Educatie morala
- Muncă în folosul comunității
Oportunități de carieră
Perspectivele de carieră
- Manager de banchet
- Bucătar de bucătărie/ executive chef
- Manager de alimente și băuturi
- Manager alimentar la bord
Burse și finanțare
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Abilități culinare
- Belleville, Canada
- Toronto, Canada + 1 Mai mult
Food Tourism
- Online Canada
Diploma in Management culinar
- Belleville, Canada