Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Summer at Smith College

Summer at Smith College

Summer at Smith College

Introducere

Programele preuniversitare de vară de la Smith College oferă oportunități unice și stimulative din punct de vedere intelectual pentru tinerele de liceu care doresc să-și urmărească interesele academice în sala de clasă și nu numai. În fiecare an, aceste programe oferă celor peste 200 de tinere libertatea de a explora subiecte provocatoare și interesante, de a-și consolida aplicațiile la facultate și de a încerca experiența de licență Smith în timp ce trăiesc și studiază cu alți studenți motivați și ambițioși din întreaga lume. Smith salută la aceste programe tinere femei de mai multe naționalități și medii rasiale și socioeconomice diverse care formează împreună o comunitate intelectuală extraordinară. Mediul de învățare este practic, colaborativ, explorator, provocator și bogat în modele de urmat. Membrii facultății Smith oferă atenție personală în sala de clasă, încurajând în același timp interesele și pasiunile studenților și ajutându-i să-și dezvolte noi abilități academice. Studenții urmează cursuri și ateliere pe parcursul fiecărei zile și pot alege dintr-o varietate de activități culturale, sociale, atletice și artistice organizate noaptea și în weekend. Aici femeile tinere sunt luate în serios și inspirate să exceleze – ca savanți, oameni de știință, scriitori, cercetători și lideri.

Pentru studenții internaționali

Programul Smith College Precollege întâmpină anual studenții străini din întreaga lume în programele noastre. Veți observa că clasele noastre mici, asemănătoare cu experiența de licență de la Smith, oferă o învățătură excepțională într-un mediu în care femeile sunt luate în serios și sunt inspirați să exceleze în calitate de lideri. Smith este situat în regiunea de nord-est a Statelor Unite, o zonă cu unele dintre cele mai ridicate concentrații de studenți internaționali din întreaga țară.

Viața la Smith

O mare parte a experienței tale va fi o simțire reală pentru viața colegiului și viața independentă. Împingeți-vă într-un cadru campus care vă va inspira, cu avantajul suplimentar de îngrijire de supraveghere și de orientare de la un director rezident și stagiari.

Trăiește și mănâncă în campus

Bucurați-vă de o cameră într-una dintre frumoasele case ale lui Smith, fiecare cu o cameră de zi care servește ca o bază de locuit excelentă. Elevii stau în casele Talbot, Lamont, Gillett și Northrop. Casele Smith au camere single și duble, iar majoritatea participanților vor avea un coleg de cameră.

Fiecare casă are propria sa sală de mese, iar mâncarea lui Smith este delicioasă și hrănitoare. Se oferă trei mese pe zi. Personalul de servire a mesei găzduiește diete fără gluten, vegetarian și vegan. De asemenea, aceștia colaborează cu participanții care au alte restricții legate de regimul alimentar.

O zi obisnuita

Cursurile se desfășoară între orele 9:00 și 16:00. După aceea, puteți folosi toate facilitățile campusului (Smith are două săli de sport, o piscină interioară, pistă de interior și în aer liber și facilități de tenis, terenuri de squash, studio de dans, teren de crochet și un centru de fitness Smith este, de asemenea, acasa, la un muzeu de arta distins, o gradina botanica premiata si o sera), si mergi pe excursii pe teren, care sunt incluse ca parte a scolii dumneavoastra (muzica, teatru) pentru dupa-amiaza, seri si weekend-uri. Există întotdeauna o activitate organizată pentru a vă alătura - sau puteți petrece timpul cu prietenii dvs. din program. Fiecare program oferă câteva activități proprii în afara sălii de clasă, dar planificăm, de asemenea, activități pe care toți elevii vor dori să le participe. Există, de asemenea, getaways opționale, care necesită o taxă separată.

A LUA LEGATURA

Biroul de programe de vară

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344

Locații

  • Northampton

    10 Elm Street, 01063, Northampton

Întrebări