Asociat în Știința Ocupațională în Arte Culinare
Loch Sheldrake, Statele Unite ale Americii
DURATA
4 up to 5 Semesters
LIMBI
Engleză
RITM
La zi
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Solicitați cea mai apropiată dată de începere
TAXE DE ȘCOLARIZARE
USD 434 / per credit *
FORMAT DE STUDIU
În campus
* Taxa de școlarizare listată se bazează pe rata studenților din afara statului. Prețurile pot fi modificate. Pentru mai multe detalii despre taxele de școlarizare, vă rugăm să accesați următorul link: https://sunysullivan.edu/tuition-and-fees-without-certi
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Ai un gust pentru viața gastronomică? Dobândiți abilitățile pentru a excela ca profesionist în industria alimentară, inclusiv în bucătăria mondială, panificație, servicii de restaurant, vin și băuturi și multe altele.
Gradul de Asociat în Științe Ocupaționale în Arte Culinare pregătește studentul pentru munca la nivel de intrare în domeniul culinar. Cursurile se concentrează pe teorie, practică și munca practică a artelor culinare. Studenții lucrează cu profesioniști din industrie în mai multe bucătării, brutării și în sala de mese Grossinger. Studenții vor urma, de asemenea, cursuri de Achiziții în domeniul ospitalității, Controlul costurilor și Resurse umane pentru a-și completa cunoștințele. Ei vor primi certificări ServSafe și TIPS ca parte a cursurilor lor.
Admitere
Curriculum
Primul semestru:
- Managementul resurselor umane
- Introducere în alimentație și coacere
- Serviciu de băuturi
- Igienă și siguranță
- Compoziția I
Al doilea semestru:
- Principiile coacerii
- Achiziții de ospitalitate
- Teoria și dezvoltarea artelor culinare
- Fundamentele vorbirii
- Matematica de afaceri
- principiile marketingului
Al treilea semestru:
- Operațiuni de restaurant
- Garde Manger
- Producția de panificație
- Controlul costurilor de ospitalitate
- Producția de pâine și chifle
Semestrul al patrulea:
- Practici pentru banchete și catering
- Bucătărie internaționale
- Bucătărie americană
- Tehnica avansată de coacere
- Nutriție
- Laboratorul de nutriție aplicată
- Opțiune liberă prin consiliere
Galerie
Rezultatul programului
Absolvenții Artelor Culinare – AOS vor fi demonstrat:
- Abilități standard în industrie, nivel de intrare
- Profesionalism în sine și munca lor
- Capacitatea de a rezolva în mod creativ probleme culinare și de a dezvolta abilități de evaluare a propriei lor și a celorlalți
- Abilități tehnice, cognitive și de gândire creativă cu rezultate profesionale și tangibile
Casa deschisă virtuală
Deschis virtual este programată marți la 15:30 (ora standard de est a SUA)
Taxa de școlarizare a programului
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Management culinar, AS
- Daytona Beach, Statele Unite ale Americii
Skills Competency Award in Hospitality Operations Specialist
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Asociat de Știință în Ospitalitate
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii