Keystone logo
Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Introducere

Bine ați venit la SUNY Sullivan, un colegiu comunitar cuprinzător în sistemul SUNY (Universitatea de Stat din New York). Ne angajăm să vă ajutăm să vă pregătiți pentru viitor, indiferent dacă vă primiți primul loc de muncă, vă transferați la o facultate sau o universitate de patru ani sau vă îmbunătățiți abilitățile personale și profesionale.

Misiunea noastră

SUNY Sullivan oferă programe și resurse care educă, inspiră și împuternicesc studenții și comunitatea mai largă. Prin excelență în predare și învățare, pregătim studenții pentru o lume diversă și interconectată și sprijinim schimbările economice și sociale pozitive în județul Sullivan și nu numai. Modelăm acțiuni durabile și promovăm cetățenia responsabilă din punct de vedere social, ecologic și economic printr-o cultură globală a excelenței.

Campusul nostru

Campusul nostru rural de 405 acri este amplasat în pitoreștii munți Catskill, la mai puțin de două ore de New York și Albany. Are o serie de nouă clădiri interconectate plus Paul Gerry Fieldhouse. Clădirile campusului nostru, inclusiv Teatrul Seelig situat în centrul complexului, au fost proiectate de firma de arhitectură Edward Durell Stone & Associates. Stone a fost renumit pentru munca sa la Muzeul de Artă Modernă și Radio City Music Hall din New York, precum și pentru Centrul John F. Kennedy pentru Artele Spectacolului din Washington, DC, printre alte clădiri și spații publice. Lazarus I. Levine Residence Hall și EcoGreen Townhouses, ambele situate la doar câțiva pași de campus, oferă locuințe pentru aproape 400 de studenți.

Studenții noștri (din toamna anului 2019)

Au fost 1.628 de studenți (781 cu normă întreagă și 847 cu normă parțială) înscriși la colegiu, reprezentând un grup de persoane divers din punct de vedere demografic.

Acreditarea noastră

SUNY Sullivan este acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior al Statelor Mijlociu, situată la 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Curricula noastră este aprobată de Universitatea de Stat din New York și de Departamentul de Educație de Stat din New York. Toate programele de studii sunt aprobate pentru pregătirea veteranilor în conformitate cu legile publice pertinente, iar colegiul este aprobat de către US Citizenship and Immigration Services, un birou al Departamentului de Securitate Internă al SUA, pentru participarea studenților străini. Documentele de acreditare și licențiere pot fi revizuite online sau prin intermediul Biroului Vicepreședintelui pentru Afaceri Academice și Studentești.

Programele noastre de afaceri sunt acreditate la nivel național de Asociația Școlilor și Programelor Colegiale de Afaceri pentru oferirea programelor sale de afaceri care culminează cu diplome de asociat de știință și asociat de științe aplicate.

Curriculum-ul de Nursing este acreditat și înregistrat de Departamentul de Educație al Statului New York, Biroul de Licențiere Profesională.

Sullivan durabil

Sustenabilitatea este în centrul a ceea ce facem la SUNY Sullivan. Angajamentul nostru față de responsabilitatea de mediu și socială informează totul, de la operațiunile din campusul nostru până la programa noastră.

Am încorporat practici durabile în operațiunile campusului nostru de mulți ani, inclusiv un sistem geotermal pentru încălzirea și răcirea clădirilor și, mai recent, instalarea unei rețele fotovoltaice de 3 kW și a unei turbine eoliene de 2,5 kW pentru instruire practică în energie regenerabilă. În 2015, SUNY Sullivan a încheiat un acord de cumpărare a energiei cu Sullivan Solar Garden, LLC, care a inclus instalarea unei ferme solare de nouă acri, 2,15 MW (modul 7056 PV) în campus.

Studenții SUNY Sullivan au ajutat la instalarea unui acoperiș verde în campus, care a ajutat la scăderea costurilor de încălzire și răcire, iar studenții noștri colectează și compostează peste 3000 de kilograme de resturi alimentare în fiecare an, folosind o zonă de compost cu aer forțat din campus. Am adăugat stații de umplere pentru sticle de apă, instalații sanitare cu debit redus și am modernizat sistemele de iluminat și de automatizare a clădirilor pentru a ne îmbunătăți eficiența energetică și am instalat iluminat solar exterior pentru a lumina o potecă care duce la terenul nostru de baseball. Avem o grădină comunitară ecologică și am construit un șopron de grădină cu baloti de paie - o inițiativă întreprinsă de Programul nostru de onoare și studentul de întreținere și management al clădirilor verzi. O parte din alimentele cultivate în grădina noastră sunt folosite de serviciile de mese din campus, avansând în continuare numeroasele inițiative de durabilitate ale Chartwells. Actualizăm continuu Inventarul de emisii de gaze cu efect de seră și implementăm strategii pentru reducerea deșeurilor și ne actualizăm politicile de cumpărare pentru a reflecta mai bine angajamentul nostru față de sustenabilitate.

Aceste eforturi și altele ne ajută să ne reducem costurile cu energia, să facem instalațiile noastre mai eficiente și să minimizăm impactul nostru asupra mediului. Cu toate acestea, angajamentul nostru față de sustenabilitate nu se termină aici.

SUNY Sullivan devine rapid un lider în educația pentru durabilitate. Cursurile noastre de diplomă de asociat în întreținerea și managementul clădirilor verzi și studiile de durabilitate pun bazele unei noi forțe de muncă „guler verzi”. Programul nostru de Știința Mediului oferă o abordare bazată pe știință pentru a aborda problemele ecologice complexe de astăzi. Avem chiar și ateliere și cursuri fără credite pentru a vă extinde abilitățile personale sau profesionale legate de sustenabilitate.

Casa deschisă virtuală

Deschis virtual este programată marți la 15:30 (ora standard de est a SUA)

Locații

  • Loch Sheldrake

    112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759, , Loch Sheldrake

Întrebări