Keystone logo
St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

Introducere

O St. Thomas Flight Centre oferă cursuri de formare de zbor personalizat, profesional într-un mediu relaxat și prietenos. Nostru matur, dedicat, cariera de zbor Instructori vă oferă o gamă diversă de experiență de zbor. Fie că sunteți interesat în care zboară sau recreațional alege aviație ca o cariera, școala de zbor vă poate ajuta în atingerea obiectivelor.

Aeroportul este situat pe strada # 3, 4 km est de HIGHBURY Ave., la doar 15 minute la sud de Autostradă # 401. Ușor de accesat, acesta oferă un mediu de formare de zbor uncongested. birouri școlare sunt situate în Centrul de formare de zbor și clase de școală la sol sunt ținute la fața locului.

Zborul Centrul St. Thomas oferă cursuri de formare de zbor personalizat, profesional într-un mediu relaxat și prietenos. Nostru matur, dedicat, cariera de zbor Instructori vă oferă o gamă diversă de experiență de zbor.

Infiintata in anul 1996, Centrul de zbor St Thomas oferă pregătire de zbor din permisul de pilot de agrement până la licențe de pilot comercial și multi-motor Instrumentul Evaluări. Centrul de zbor a fost acordat statutul de "privare de Cariera Colegiul" sub private Act Cariera Colegii, 2005, oferind complet de formare a piloților comerciale și instructori de zbor. Licență # 103072.

Un program de formare de zbor va fi personalizat pentru a se potrivi cu programul. Trei din clasa 1 Instructorii sunt disponibile pentru a preda instructor de zbor Rating-ul casele de marcat și coada roți sunt de asemenea disponibile.

De ce Fly?

Mai interesant! Fa-te mai interesant! Deveni un pilot. Îmbrățișați emoția marelui necunoscut. De învățare pentru a acoperi este o provocare aventură, plină de satisfacții, care se va extinde orizonturile.

În plus față de dobândirea de noi competențe, de zbor este distractiv, în condiții de siguranță și la prețuri accesibile. Ce o modalitate foarte bună de a călători. Experimentați libertatea de a merge în cazul în care doriți, atunci când doriți. Un week-end get-un fel sau o excursie de o zi este mai puțin stresantă și mai distractiv.

oportunități de carieră se extind.

"Privind mai departe în aval, încă mai avem nevoie pentru a aborda lipsa prezis de echipajul de zbor antrenat. - Rândurile noilor piloți de studenți să rămână pe partea moale de pensionare războaie de țesut pentru cei care, în loc acum"

absolvenți, Rob Seaman ARIPI Magazine noiembrie 2009 Multe St Thomas Flight Centre au atins pozitii de entry-level în domeniul aviației comerciale .... Fotografie aeriană, de detectare a incendiului, de mărfuri și pasageri de serviciu și de pilot de pulverizare. Dedicate, full-time studenții pot atinge lor licențe de pilot comercial în 12-18 luni. Unde vei fi în acel moment?

Ne îndeplinim visele dacă doriți să zboare recreaționale sau de a deveni pilot comercial.

Caracteristici Campus

Aeroportul este situat pe autostrada # 3, la 4 km est de Highbury Ave., la doar 15 minute sud de autostrada # 401. Ușor accesibil, oferă un mediu de antrenament de zbor neaglomerat. Birourile școlii sunt situate în Centrul de pregătire pentru zbor, iar cursurile școlare de la sol au loc la fața locului.

    Locații

    • Saint Thomas

      44989 Talbot Line, RR#3 , N5P 3S7, Saint Thomas

      Întrebări