Keystone logo
St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

Introducere

De ce să alegi Sfântul Nicolae Montessori

Pregătim principalii profesori din Irlanda Montessori și practicieni din primii ani din 1970. Suntem acreditați de QQI și suntem un membru fondator al Irish Montessori Education Board (IMEB) și al Asociației pentru învățământ superior (HECA). Dar mai important:

Școala și colegiul Montessori co-situat

Colegiul Sfântul Nicolae Montessori este singurul furnizor inițial de educație a profesorilor care are propria școală. Studenții au acces inegalabil la anii de viață și la vârsta timpurie reală și plină de viață.

Studiază în cel mai bun oraș de pe litoralul din Dublin

Studiind în inima Dun Laoghaire, studenții Sf. Nicolae sunt încorporați în mixul ideal de coastă frumoasă, cultură de cafenea, comunitate caldă și primitoare și unele dintre cele mai bune pub-uri din Irlanda. Și totul atât de ușor de accesat prin DART, autobuz sau mașină.

Istoric SMSI

St Nicholas Montessori College Irlanda, își urmărește originile până la sfârșitul anilor 1940, când dr. Maria Montessori a dat permisiunea a două femei engleze, Margaret Homfray și Phoebe Child, să înființeze un centru de instruire pentru a preda metoda Montessori la Londra. Acesta a fost primul Colegiu St Nicholas și mulți irlandezi au terminat cursuri acolo. În 1970, Societatea St Nicholas Montessori din Irlanda a fost fondată de Sighle Fitzgerald și un grup de educatori cu idei similare. Societatea irlandeză a organizat ateliere și cursuri de seară în asociere cu centrul de pregătire londonez timp de mai mulți ani în locații din Irlanda, asigurând extinderea în continuare a metodei Montessori.

În 1980, casa actuală a Colegiului, Casa Sf. Nicolae din Dun Laoghaire a fost cumpărată, iar Școala Sf. Nicolae Montessori și-a deschis porțile. Peggy McClatchie a fost primul profesor, iar Sighle Fitzgerald a fost director și director al colegiului. În 1984, Colegiul a început livrarea primului său curs, un curs de diplomă de doi ani acordat de centrul londonez.

121235_121051_L1190480-copy.jpg

În 1994, Colegiul a primit statutul desemnat de Consiliul Național al Irlandei pentru Premiile Educaționale (NCEA), organismul aprobat de stat pentru învățământul superior. Acest lucru a permis Colegiului să își proiecteze și să dezvolte propriile sale diplome de învățământ superior și programe de licență în învățământul Montessori, în conformitate cu standardele naționale și internaționale, oferind cursuri de formare și oportunități cuprinzătoare pentru cursanții săi.

De-a lungul anilor 1990, Colegiul a solicitat și a obținut aprobarea de stat pentru o diplomă națională de trei ani, un program de urmărire pe un an și un program de diplomă superioară pentru cei care dețin deja o diplomă de licență. Aceste programe au continuat să evolueze pentru a reflecta evoluțiile și cele mai bune practici în metodologiile educaționale, respectând în același timp modificările cadrelor educaționale naționale și internaționale.

Astăzi, Colegiul este principalul furnizor irlandez de profesioniști din Montessori și din anii timpurii și unic prin faptul că programul de nivel 8 BA Hons din Montessori Education permite absolvenților să se înregistreze pe ruta 4 la Consiliul didactic din Irlanda. Drept urmare, există multe sute de absolvenți de Sfântul Nicolae care lucrează în întregul sistem școlar național din Irlanda.

121229_121050_1341-02A-G6L-SMI-3-6-CLASS-copy1.jpg

Locații

  • Dún Laoghaire

    Dún Laoghaire, Irlanda

Întrebări