Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Introducere

Servind pe Hristos cu o vedere biblică mondială într-o atmosferă creștină

SBC este Colegiul pentru tine. Mulți oameni au concepția greșită că un colegiu biblic este numai pentru cei care au vocații creștine cu normă întreagă, cum ar fi pastorii. Adevărul este că un colegiu biblic este asemănător în multe feluri cu orice altă colegiu.

Southeastern oferă un curriculum excelent de doi ani pentru cei care ar dori să-și înceapă cariera în colegiu într-o atmosferă creștină. Acești studenți își pot apoi transfera creditele la un colegiu sau universitate superioară pentru a-și continua studiile într-un domeniu mai specializat.

Da, în subiectele oferite, experiența campusului și excelența academică, un colegiu biblic este similar cu orice alt colegiu; totuși, modurile în care suntem diferiți ne-au pus în afară de alte colegii. Populația mai mică a studenților, atenția personală, o atmosferă creștină în interiorul și în afara sălii de clasă și plăcerea de a fi cineva special în campus, fac din experiența de sud-est un moment de preț pentru tot restul vieții.

Declarația de misiune

Scopul Southeastern Baptist College este să-L glorifice pe Dumnezeu oferind educație postsecondară de calitate dintr-o viziune biblică asupra lumii într-o atmosferă creștină, dezvoltând astfel creșterea creștină a elevilor și pregătindu-i pentru slujirea în Împărăția lui Dumnezeu.

Southeastern Baptist College încearcă să pregătească bărbații și femeile din comunitatea creștină, exprimând dorința de a fi implicat într-o vocație bazată pe biserică. Pregătirea este asigurată în campus și prin extensii pentru a ajuta oamenii să se pregătească pentru slujire în pastorală, în lucrarea misionară, în ministerele de muzică, în educația creștină și în ministerele tineretului. Southeastern Baptist College încearcă, de asemenea, să instruiască persoanele care doresc să primească cursurile de bază ale curriculum-ului colegiilor într-un cadru academic spirituale, așa cum prevede Southeastern Baptist College de Southeastern Baptist College . Toate cursurile sunt predate în așa fel încât să integreze credința și învățarea, acordând astfel recunoașterea corectă Dumnezeului întregului adevăr.

Southeastern Baptist College încearcă să servească comunitatea creștină oferind un număr limitat de cursuri de credit și non-credit celor care nu aleg să urmeze un program structurat spre un anumit grad, certificat sau diplomă.

Acreditare

Southeastern Baptist College este acreditat la nivel de stat de către Comisia de Acreditare a Colegiului din Mississippi (MCCA) și de către Asociația pentru Învățământul Superior Biblic (ABHE) (ABHE) la nivel național.

Afiliere

Southeastern Baptist College este deținut și administrat de Asociația Misionară Baptistă din Mississippi. Este membru al Asociației Colegiilor din Mississippi și, de asemenea, Asociația pentru Învățământul Superior Biblic (ABHE).

suportabilitate

Southeastern Baptist College se numără printre cele mai puțin costisitoare colegii particulare din națiune. Majoritatea elevilor consideră că costul prezenței este foarte atractiv și accesibil. Un plan financiar pentru a vă satisface nevoile poate fi aranjat.

Atenție personală

Clasele mici de la Southeastern permit studenților să primească o atenție personală din partea membrilor facultății și a altor cadre didactice. La sud-est, toată lumea știe pe toți ceilalți pe bază personală. Veți fi mai mult decât un număr în campusul nostru. Suntem specializati in ospitalitatea crestina si satisfactia elevilor.

Viață de student

Elevilor li se oferă oportunități de activități extrașcolare, care oferă părtășie și interacțiune personală prin diverse organizații din campus. Unele astfel de organizații includ corul colegiilor, Asociația studenților baptisteri (ABS), Alianța ministerială și Consiliul guvernelor studențești.

O atmosferă de prietenie și cooperare predomină în campus printre studenți. Suntem o familie de colegii. Viața în dormitor permite studenților să se bucure de timpul petrecut împreună în afara sala de clasă.

Locație

Southeastern Baptist College este situat în frumosul Laurel, Mississippi. Laurel se află la 30 de mile nord de Hattiesburg; 50 de mile sud de Meridian; 80 mile sud-est de Jackson; și 125 mile nord de Coasta Golfului.

Pentru a ajunge la colegiul de la Interstate 59, luați ieșirea 95B pe 16th Avenue North. Urmați pe 16th Avenue North (de asemenea, autostrada 15 N) pentru 4 1/2 mile de la Interstate la colegiu.

Student Consumer Information

În conformitate cu cerințele USDE privind divulgarea integrală a informațiilor despre consumatori, SBC oferă divulgarea completă a informațiilor menționate tuturor studenților potențiali sau actuali. În calitate de studenți consumatori și / sau potențiali studenți pot folosi aceste informații pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la această instituție. Pentru a accesa aceste resurse, faceți clic pe următorul link către Pagina de informații despre consumatori Southeastern Baptist College

Locații

  • Laurel

    4229 Hwy 15 North, , Laurel

Întrebări