Keystone logo
© Eva Dang
South Leicestershire College

South Leicestershire College

South Leicestershire College

Introducere

Colegiul nostru, North Warwickshire și South Leicestershire College , s-a format în urma fuziunii dintre North Warwickshire și Hinckley College și South Leicestershire College . Această fuziune a avut loc după ce colegiile au lucrat foarte eficient împreună timp de trei ani într-un parteneriat de federație. Corporația noastră este responsabilă de stabilirea direcției strategice a Colegiului, de îngrijirea fondurilor publice, asigurându-se că acestea sunt utilizate corect și eficient și asigurându-se că Colegiul este o resursă locală bună și valoroasă.

Ne asigurăm că Colegiul nostru își atinge misiunea de a „obține succes prin învățare” pentru toți studenții noștri, cursanții adulți și ucenicii noștri. Cu toții suntem pasionați de educație și formare și de oportunitățile pe care le aduc.

Corporația este hotărâtă să facă o diferență pozitivă pentru comunitățile sale locale și pentru angajatori, pentru a ajuta la „creșterea productivității și a creșterii economiilor noastre locale” prin experiențe de predare și învățare de înaltă calitate.

Locații

  • South Wigston

    Blaby Road, LE18 4PH, South Wigston

    Întrebări