Keystone logo
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Introducere

80848_Necunoscut-4.jpeg

DESCOPERĂ UTAH

Sculptat de vânt, apă și timp, Utah găzduiește parcuri naționale uluitoare, cumpărături de clasă mondială și o varietate de oportunități recreative. Fiind statul # 1 al națiunii pentru creșterea locurilor de muncă, nu există un loc mai bun pentru a obține o educație axată pe pregătirea studenților pentru a reuși pe piața globală.

Cel mai bun colegiu din America!

Snow College este clasat în mod constant ca fiind una dintre instituțiile de învățământ de top din țară, făcându-l locul perfect pentru studenții care doresc să obțină succes academic într-un mediu distractiv, sigur și rezidențial din campus. Cu campusuri situate în Ephraim, Richfield și o opțiune de diplomă online, studenții pot finaliza diplome în Asociate de Arte, Științe sau Științe Aplicate, cu numeroase certificate și diplome de formare profesională pe termen scurt specializate, inclusiv diplome de licență în inginerie software și o diplomă de licență în muzică cu accent pe muzică comercială.

Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a reuși în educația dvs. la Snow College și, cu cele mai mici locuințe, școlarizare și taxe din statul Utah, puteți face acest lucru fără a sparge banca.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money a clasat Snow College # 6 pentru ratele sale ridicate de absolvire și / sau transfer într-o universitate de patru ani. TheBestSchools.org a făcut remarci ridicate Snow College nu numai pentru că a avut cea mai accesibilă școală în stat, dar și capacitatea studenților de a demonstra abilitățile necesare pentru a intra pe piața muncii după finalizarea diplomei. Washington Monthly clasează Snow College deasupra celorlalte pentru a oferi sprijin studenților și un mediu pentru studenți în care aceștia pot prospera și reuși. Ratemyprofessors.com își bazează clasamentul pe sondaje generate de studenți cu privire la experiența lor la clasă, iar colegii accesibile își creează clasamentele pe baza accesibilității și acordării fondurilor de burse.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Locații

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Întrebări