Keystone logo
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Introducere

Studenți din 24 de țări se alăture 2016 Antai programul de vara Global

Optzeci de studenți internaționali s-au alăturat 2016 Antai programul de vara Global, care a fost deschis cu succes în campus Xuhui pe 4 iulie. Studenți provin din 24 de țări și regiuni diferite, inclusiv Turky, Elveția, Spania, Australia, Italia, Maroc, Marea Britanie, Franța, Germania, Coreea de Sud, Canada, Republica Cehă, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Singapore, India, Malaezia și China. Mulți au venit de la universități de top cum ar fi Oxford, Universitatea din Leeds, International University din Geneva, Universitatea de Economie din Praga, Universitatea din Sydney, Universitatea din Melbourne, Universitatea din New South Wales, KAIST din Coreea de Sud și Universitatea din Zurich of Applied Sciences. În pista de Master, mai mult de 50% dintre participanți sunt studenți străini MBA, cu o vârstă medie de 29.

In timpul ceremoniei de deschidere, profesorul Wan Guohua, decan asociat al Antai Colegiul de Economie și Management (ACEM), a salutat sosirea studenților și a emis observații calde. După aceea, Biroul Internațional de Cooperare și schimb de ACEM a introdus cursurile și au furnizat informații utile cu privire la viața în Shanghai. In timpul sesiunii de rețea, elevii s-au prezentat și socializat unul cu altul. Mai târziu, în după-amiaza, grupul sa angajat într-un tur de repere din Shanghai, inclusiv Lujiazui, SWFC și Hong Kong Plaza, având un gust al culturii de afaceri locale și un început interesant pentru distracție și experiență plină de satisfacții promise pentru următoarele săptămâni.

După ce a studiat timp de trei săptămâni în program, elevii vor primi trei credite academice emise de Jiao Tong din Shanghai Universitatea. Dispunând de "învățare de afaceri și de cultură în China", programul de vara Global Antai se concentrează asupra economiei chineze și cursuri de management, vizite de companie, limba chineză și ateliere de istorie și cultura chineză. În această vară, elevii vor participa la ateliere de lucru și vizite de companie la Shanghai Circuit, GE, BBDO, Coca-Cola, IBM și 3M. Pe lângă cursurile de limbi străine academice și chineză, activități culturale, cum ar fi ceramica de luare, ceai de luare, de gătit și caligrafie va ajuta, de asemenea, să le experimenteze farmecul Chinei.

Antai programul de vara Global este primul program de vară învățat limba engleză organizat de ACEM pentru studenții internaționali. El ajută colegiu să atragă un corp student divers, creșterea vizibilității internaționale și de a promova internaționalizarea.

1.Accommodation

Pe parcursul perioadei de program, studenții sunt adăpostite într-un hotel reședință de trei stele în campus Xuhui, care se află la distanță de 15 minute de mers pe jos de-Antai colegiu. Doi elevi de același sex vor împărți o cameră standard. Camera este dotată cu TV, aer condiționat, acces gratuit la internet, cabină de duș cabina, uscător de păr, etc.

2.Campus

Xuhui campus este una dintre cele cinci campusuri frumoase din Shanghai Universitatea Jiao Tong. Este în cazul în care universitatea a fost înființată în 1896 ca Nan Yang Public School, care poartă mărturie a dezvoltării sale istorice în ultimii 115 de ani.

Dispunând de diverse stiluri arhitecturale ale clădirilor sale, Xuhui campus este listat ca "Patrimoniu Architecture" de către Guvernul Municipal Shanghai Poporului. Aceste clădiri simbolice includ biblioteca, stadion, centru de facultate, muzeul de istorie universitare etc., toate acestea sunt construite pentru a facilita și îmbogăți studiul și viața studenților în campus.

Situat pe Huashan Road, Xuhui campus este la distanță de mers pe jos de la Xujiahui Central Business District, care este una dintre cele mai dinamice zone de afaceri din Shanghai. Diferitele centre comerciale, locuri de mese, teatre, și alte facilități sunt ușor accesibile pentru a oferi studenților cu o viață convenabilă.

3.Shanghai

Shanghai este inima de dezvoltare economică a Chinei și un centru de afaceri majore din lume. Ea are sediul de un mare număr de top corporații din lume și a atras multe instituții financiare străine-a investit, toate imbratiseaza mediul de afaceri vibrant și riguroasă a acestui oraș cosmopolit.

Shanghai este, de asemenea, o populară destinație turistică renumită pentru colecția sa bogată de clădiri arhitectural distincte și repere istorice, cum ar fi The Bund. Skyline extinse și în creștere a zonei Lujiazui în districtul Pudong este descris ca showpiece al economiei în plină expansiune a orașului și a țării. Alte atractii ale orașului se numără locurile și evenimentele culturale abundente și diferitele tipuri de delicatese locale.

Locații

  • Shanghai

    No. 1954 Hua Shan Road, 200030 Shanghai, Shanghai

    Întrebări